Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 37 / 40.
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Chat :)
Pa kad je tako. :P
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
A jebiga....ajd mjenjaj temu haha
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Jebiga sad, ti si starija, valjda si i pametnija - promijeni ti, hahah. Ja ti mogu pričati samo o tome kako sam ogorčen glupošću cijele moje generacije. Bar u školi/kvartu. :)dalinda <3 je napisao/la:A jebiga....ajd mjenjaj temu haha
MirandaFan™- Drama Queen
U koji ćeš ti sad razred? 8 il 7?
teamo♥- Brainiac
Ma sedmi, pf. ><'dalinda <3 je napisao/la:U koji ćeš ti sad razred? 8 il 7?
Taman da prolazim sa 4 a ne 5 - imam 4.5 ili 4.6, sad ću ova dva nova predmeta imati 4 ili manje (jer su teški, kaj ne? :P) i prolazim sa 4.3, 4.2. Mrzim to! ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Neznaš ti šta je bre teško haha ja sam sad maturantica,znači ova godina i gotova sam sam školskim razdobljem za ceo život...što mi mnogo teško pada. Ne znam čudno će mi biti bez mojih štrumfofa( tako se mi zovemo,moj razred)
I bez profesora i predmeta...a onaj deo učenja e od toga ću lakše da se oprostim haha
Uživaj dok možeš jer ćeš tek kasnije da shvatiš kako je lepo veruj mi ;)
I bez profesora i predmeta...a onaj deo učenja e od toga ću lakše da se oprostim haha
teamo♥- Brainiac
Ahm, ma šta ja znam. Mrzim to da mi od, tako reći, 2 godine (7. i 8. razred) ovisiti cijeli život. Mislim, treba naći normalnu srednju, pa onda, ako ću već biti tamo u srednjoj bar za 3 nekakav faks, nešto tipa novinarstvo/politologija... Bilo bi to dobro, al' sjebano je sve to. Teško se upada u škole, i kad završiš faks čekaš na burzi... A faksovi koji se traže (informatika i to) su teški umobolno. I medicina, i sve to... Puf. ><'dalinda <3 je napisao/la:Neznaš ti šta je bre teško haha ja sam sad maturantica,znači ova godina i gotova sam sam školskim razdobljem za ceo život...što mi mnogo teško pada. Ne znam čudno će mi biti bez mojih štrumfofa( tako se mi zovemo,moj razred)
MirandaFan™- Drama Queen
Ti bre imaš um starca od 50 godina,samo vučeš neku negativu. Ti shavats sve kao da dolazi pred tebe 50 godina robije a ne 2 godine malodsti haha
Opusti se videt ćeš da će sve da bude kako treba samo nesmeš previše da razmišljaš o tome :)
Opusti se videt ćeš da će sve da bude kako treba samo nesmeš previše da razmišljaš o tome :)
teamo♥- Brainiac
A valjda, kaj ja znam, nisam još bio... u robiji, hahah. Ma, velim, starce boli taki, samo seru nešto tipa "napuni 18 i ciao" i takve gluposti, pa uopće nemam pojma kaj ću, a to je "tu", još dvije godine... Vjerojatno ću u neku gimnaziju (opću? hm.) pa ću onda vidjeti, vjerojatno na neki faks tipa novinarstvo. :)dalinda <3 je napisao/la:Ti bre imaš um starca od 50 godina,samo vučeš neku negativu. Ti shavats sve kao da dolazi pred tebe 50 godina robije a ne 2 godine malodsti haha
MirandaFan™- Drama Queen
Pa super bre :D Ja nakon ovog idem još na doškolavanje za višu medicinsku sestru,to traje 2 godine al uz to radim puno radno vreme normalne medicinske sestre :)
teamo♥- Brainiac
A super. Ti si očito neka pametna kad ganjaš medicinu. Ja mrzim taj stav staraca da "ih boli kurac", da "kad napunim 18 da sam ciao" i takve gluposti. Radije neka me natjeravaju. ><dalinda <3 je napisao/la:Pa super bre :D Ja nakon ovog idem još na doškolavanje za višu medicinsku sestru,to traje 2 godine al uz to radim puno radno vreme normalne medicinske sestre :)
MirandaFan™- Drama Queen
A da te nateravaju onda bi bilo suprotno haha
teamo♥- Brainiac
Ma ne bi, ali pesimistički su nastrojeni u pizdu materinu. Ja im nešto kažem, oni samo "da ih boli kurac" i tak'. Pa onda da će me otjerat kad imam 18, da moram radit' odmah i kad studiram, mah... Njima je to k'o zajebancija a meni se uopće ne zajebava tako.dalinda je napisao/la:A da te nateravaju onda bi bilo suprotno haha
MirandaFan™- Drama Queen
Ja mislim da si tu ti taj koji je pesimista haha
teamo♥- Brainiac
Mah, i to isto. Al', ne znam, objašnjavao sam to već svojevremeno, i to jako podugačko i poširoko. Uglavnom, da ti oprimjerim ukratko: recimo da pišem nekakav test iz geografije. Recimo da sam znao sve, i siguran sam da su točni sa 80% sigurnosti. Ipak, ja ću sebe uvjeravati da ću dobiti jedan ili dva da se ne uzrujavam i da se ne razočaram. Ako dobijem 5 - super, ako dobijem 1 - neću se razočarati. :)dalinda <3 je napisao/la:Ja mislim da si tu ti taj koji je pesimista haha
MirandaFan™- Drama Queen
Ti sebi braniš one najmanje i najslađe užitke,šteta. Mozak jeste baš čudo.
teamo♥- Brainiac
Pa, jebiga. Ja ne volim optimistički misliti, jer, eto, kad mislim, ispadne suprotno. Ako se "tješim" da će ispasti loše, onda se ne mogu razočarati. Tako oduvijek, i, eto, za sad je sve "okay". Mislim, ono... :)dalinda je napisao/la:Ti sebi braniš one najmanje i najslađe užitke,šteta. Mozak jeste baš čudo.
MirandaFan™- Drama Queen
Ok,sve 5 ;)
teamo♥- Brainiac
E, samo da vas pitam.
Za kemiju,fiziku i biologiju, kakve bilježnice idu?
Za kemiju,fiziku i biologiju, kakve bilježnice idu?
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Normalne :) Al sve zavisi od profesora
teamo♥- Brainiac
Misla sam; na kocke, crte, geometrijske.. I to ;)
Izgleda da ču morat zvat nekog od starije generacije ><
Anyway hvala ;)
Anyway hvala ;)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Misliš, s kockicama? Ako sam krive kupio, nek ide sve u... kurac. ><'dalinda <3 je napisao/la:Normalne :) Al sve zavisi od profesora
Da, sve 5.dalinda <3 je napisao/la:Ok,sve 5 ;)
Nemoj krivo skužiti, al'... Baš si mi fora osoba. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Meni su normalne na crte.RockLady. je napisao/la:Misla sam; na kocke, crte, geometrijske.. I to ;)
Anyway hvala ;)
Al gle meni je prof u osnovnoj iz hemije tražila crte a sad moram da imam kockice :)
Al na početku iz hemije su crte jer je to samo teorija. U 8 se uče jednadžbe.
Fizika hmmm pa ja sam imala bez crta tj praznu haha najlakše jer se mnogo crta.
teamo♥- Brainiac
Jaoj, sranje. Ja kupio onu na kockice. Nek puši kurac - nema mi što reći, nek mi kaže koju da kupim i ja kupim, ali danas po njih ne idem. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 37 / 40.