Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Chat :)
Ma na početku uvek kroz prste gledaju
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
dalinda je napisao/la:Ma na početku uvek kroz prste gledaju
A valjda, kaj mi znamo. Nisu nam ništa rekli. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Jao pomagajte, jel znate nešto protiv mučnine i povraćanja?
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Misliš, protiv mamurnosti? Hahahah.Malibu Barbie je napisao/la:Jao pomagajte, jel znate nešto protiv mučnine i povraćanja?
MirandaFan™- Drama Queen
Ne, nisam mamurna tolko, ne boli me glava uopće, samo mi se užasno povraća, sinoć sam do pola 4 :S danas nisam, bilo mi je dobro dok nisam pojela juhu, sad mi je opet loše. Ja ne mogu jest par dana nakon što se izrigam ali stara me natjerala da to pojedem. -.-
Classy- Designer
Probaj one staro-grkljanske "Ali Baba" recepte sa hladnom vodom i tim sranjima, hahah.Malibu Barbie je napisao/la:Ne, nisam mamurna tolko, ne boli me glava uopće, samo mi se užasno povraća, sinoć sam do pola 4 :S danas nisam, bilo mi je dobro dok nisam pojela juhu, sad mi je opet loše. Ja ne mogu jest par dana nakon što se izrigam ali stara me natjerala da to pojedem. -.-
MirandaFan™- Drama Queen
dalinda <3 je napisao/la:Ja jedva čekam sutraa :D veselim se mnogo
I ja, na neki način :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Hahah de ne znam šta bi, evo pijem ove mineralne, ne znam jel mi gore ili bolje -.-Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Probaj one staro-grkljanske "Ali Baba" recepte sa hladnom vodom i tim sranjima, hahah.Malibu Barbie je napisao/la:Ne, nisam mamurna tolko, ne boli me glava uopće, samo mi se užasno povraća, sinoć sam do pola 4 :S danas nisam, bilo mi je dobro dok nisam pojela juhu, sad mi je opet loše. Ja ne mogu jest par dana nakon što se izrigam ali stara me natjerala da to pojedem. -.-
Classy- Designer
Ne znam dal' će ti ovo pomoći, meni nešto od toga pomogne kad sam pod temperaturom pa mi se riga. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Probaj mleko a ako to ne pomogne topla voda ili limun. To bar meni pomogne.
teamo♥- Brainiac
Topla voda?! Od toga bi pod bio mokar za 10 sekunda. Mislim, ne od vode. To bi bila posljedica. :)dalinda <3 je napisao/la:Probaj mleko a ako to ne pomogne topla voda ili limun. To bar meni pomogne.
MirandaFan™- Drama Queen
Probaj s čajem, ali bez šećera.
Phalange.- Drama Queen
...i da ne bude pre vruć niti pre hladan - onako, ugodan. :)Phalange. je napisao/la:Probaj s čajem, ali bez šećera.
MirandaFan™- Drama Queen
Il probaj s votkom - klin se klinom izbija haha
teamo♥- Brainiac
I ovaj drugi klin s kojim si izbijao opet dolazi na njegovo mjesto. :Ddalinda <3 je napisao/la:Il probaj s votkom - klin se klinom izbija haha
MirandaFan™- Drama Queen
Ja nisam rigala danas, ali glaaavaaaaaa. Ubija me skroz.
A za povračanje ne znam, ja ako rigam pijana se toga ni ne sjećam, samo se jednom ili dva puta izrigam i gotovo. A ovako kad sam bolesna sam rigala sve skupa dva puta. I poslije toga ne mogu ni piti niti jesti, samo žvačem žvaku da mi nije onaj odvratni okus u ustima. ><
A za povračanje ne znam, ja ako rigam pijana se toga ni ne sjećam, samo se jednom ili dva puta izrigam i gotovo. A ovako kad sam bolesna sam rigala sve skupa dva puta. I poslije toga ne mogu ni piti niti jesti, samo žvačem žvaku da mi nije onaj odvratni okus u ustima. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Prije jegerom. Nikad više. >.< Ne, stvarno. Bilo mi je jako loše i odlučila sam stvarno prestati pit. Pretjerala sam, kud imam bolesnu jetru, kud se opijam prečesto... I pokušavam prestati pušit, popravljam se. :) I sad sam planirala upisati zumbu ili pilates, da se bavim nečim. Želim preokrenuti život drukčije, za sebe. Moje ponašanje je postalo neprihvatljivo. Mislim, i dalje ću ja izlazit ko i prije, ali neću se prebacit ko krmača svaki put. Ali ne, ja uvijek uspijem doć za stol gdje časte. I kako onda ne piti... Sad sam okej valjda. Malo me manje boli, pijem stalno gutljaje vode i mineralne.
Gabi hahah ni ja ne mogu jesti ništa, a sve bi dala da mogu pojest neki masni sendvič, a da mi ne bude loše.
Gabi hahah ni ja ne mogu jesti ništa, a sve bi dala da mogu pojest neki masni sendvič, a da mi ne bude loše.
Classy- Designer
Prvo uživancija, pa tek onda brige. Najedi se i povraćaj, ništa ti neće biti. Osim ružnog okusa u ustima. :DMalibu Barbie je napisao/la:Prije jegerom. Nikad više. >.< Ne, stvarno. Bilo mi je jako loše i odlučila sam stvarno prestati pit. Pretjerala sam, kud imam bolesnu jetru, kud se opijam prečesto... I pokušavam prestati pušit, popravljam se. :) I sad sam planirala upisati zumbu ili pilates, da se bavim nečim. Želim preokrenuti život drukčije, za sebe. Moje ponašanje je postalo neprihvatljivo. Mislim, i dalje ću ja izlazit ko i prije, ali neću se prebacit ko krmača svaki put. Ali ne, ja uvijek uspijem doć za stol gdje časte. I kako onda ne piti... Sad sam okej valjda. Malo me manje boli, pijem stalno gutljaje vode i mineralne.
MirandaFan™- Drama Queen
Nemam više snage povraćati, sinoć sam sat vremena. Idem pojest neki dvopek. Nisam ni u stanju otići na kavu sad, a svi idu.
Classy- Designer
Pa nemoj da odeš na kafu bre bit će kafa u životu haha
teamo♥- Brainiac
Bit će i dvopeka u životu, haha. :Pdalinda <3 je napisao/la:Pa nemoj da odeš na kafu bre bit će kafa u životu haha
MirandaFan™- Drama Queen
Hahaha ma bit će nego sutra škola, a ja cijeli dan doma crkavam. O da, bit će i dvopeka haha :D
Classy- Designer
Hahaha. :)Malibu Barbie je napisao/la:Hahaha ma bit će nego sutra škola, a ja cijeli dan doma crkavam. O da, bit će i dvopeka haha :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ma daj ajde, jos uvijek nisam svjesna da je ljeto gotovo.
Phalange.- Drama Queen
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.