Rođendanski poklon
+8
Daky
.BarbieBitch.
Pahuljica
Amyicha
Phalange.
Classy
Amélie
Little Monster^^
12 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Rođendanski poklon
Kakve traume? Nek' i ona dođe gola, pa ćemo skupa. Čisto da se ja ne sramim! Ja budem sa zadovoljstvom... gledao i šetao se po Zagrebu, a kasnije... Mogu naučiti Luciju samozadovoljavanju! A, ona mene... Nek' me isproba! :P
---
Edit: Mama ti je mlahava. Ja sam sportski građen. Bok!
---
Edit: Mama ti je mlahava. Ja sam sportski građen. Bok!
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
God -.-' -.-'Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Kakve traume? Nek' i ona dođe gola, pa ćemo skupa. Čisto da se ja ne sramim! Ja budem sa zadovoljstvom... gledao i šetao se po Zagrebu, a kasnije... Mogu naučiti Luciju samozadovoljavanju! A, ona mene... Nek' me isproba! :P
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Imaš 12 godina. Ako to ne želiš napraviti sa mnom, napravit ćeš s nekim strancem. Ja bar znam da nisam bolestan u glavu niti imam kakve spolne bolesti. A, ako to uopće ne želiš... Uhm, tko to ne želi?!.RockLady. je napisao/la:God -.-' -.-'Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Kakve traume? Nek' i ona dođe gola, pa ćemo skupa. Čisto da se ja ne sramim! Ja budem sa zadovoljstvom... gledao i šetao se po Zagrebu, a kasnije... Mogu naučiti Luciju samozadovoljavanju! A, ona mene... Nek' me isproba! :P
---
Ja se polako pripremam već.
---
Donovan, ti si još uvijek takav. Nezreo. Ja se šalim, zato sam i stavio ":P". Mislim, ne šalim se da me možda ona seksualno privlači, kao i sve cure s... picicom, ali, to je druga stvar.
MirandaFan™- Drama Queen
Agree.Simline je napisao/la:Odvratan si.
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Odvratan sam jer sam društveno biće. Društvo je, drugim riječima, seks.Simline je napisao/la:Odvratan si.
MirandaFan™- Drama Queen
Ajme, tipična pubertetlija. Sve se vrti oko seksa. I još jedna uništena tema. Bravo.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ne, ne vrti se sve oko seksa. Seks je potreban i bok. Mrzim takve seratore koji samo seru da je seks nešto loše, da je društvo nešto loše u globalu i takva sranja. Tako je bilo oduvijek, tak' će bit i uvijek. To kaj si ti valjda ružna ili umobolna pa te nitko neće jebati tvoj je problem.Malibu Barbie je napisao/la:Ajme, tipična pubertetlija. Sve se vrti oko seksa. I još jedna uništena tema. Bravo.
MirandaFan™- Drama Queen
Nikada nisam rekla da je seks loš. Ali ja se još u svojim godinama nemam potrebe jebavati. :*
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hanna,možeš zaključat ovu temu da je Hrvoje više ne uništava.Dovoljno je uništio. :)
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Poklon
» Poklon za rođendan:)
» Poklon za Valentinovo
» Poklon za 18. rođendan
» Zadnji poklon koji sam dobio/la je...
» Poklon za rođendan:)
» Poklon za Valentinovo
» Poklon za 18. rođendan