Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 1 / 40.
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Chat :)
Haha. :)dalinda je napisao/la:Pa ja najviše volim da idem van haha al nije mi problem da budem ovde
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Isuse, meni je stara zabranila izlaske i kave preko tjedna. PA UPUCAT ĆU SE. Jako smo se posvađale. >.< Zato što mi je škola završila u 7 a ja došla oko 8 i nešto doma. A bokte.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
domaaaa napokon <3
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Malibu Barbie je napisao/la:Isuse, meni je stara zabranila izlaske i kave preko tjedna. PA UPUCAT ĆU SE. Jako smo se posvađale. >.< Zato što mi je škola završila u 7 a ja došla oko 8 i nešto doma. A bokte.
Jaooo... :/ Gadno.
Ja ne kužim zašto uopće. Kao 'šta ja imam ić na kave kad je škola počela'. Ma bmk, ići ću ja i dalje.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ćaoooos <3
teamo♥- Brainiac
Ciao <3. :Ddalinda <3 je napisao/la:Ćaoooos <3
MirandaFan™- Drama Queen
Kako si Hrvoje?
teamo♥- Brainiac
Eii :DD
Ja maloprije došla iz škole -.-
Prvi sat kemije-prošlo je sve prilično dobro :)
Ja maloprije došla iz škole -.-
Prvi sat kemije-prošlo je sve prilično dobro :)
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Boli me glava i kita, al' doslovno, hahah. Nosam one široke trenirke i hodam kao idiot. A još danas najavljuju testove i bio gust raspored, ><'dalinda <3 je napisao/la:Kako si Hrvoje?
MirandaFan™- Drama Queen
Heh jebiga haha
teamo♥- Brainiac
Baš hahah. Samo se probudim i tak' se desi, hahah. ><'dalinda <3 je napisao/la:Heh jebiga haha
MirandaFan™- Drama Queen
Kakve testove? :O
Hanna i moja muti tako sestri govori. Mislim da ona njoj da ide vani poslije skole do deset al kao sad je skola nemoj toliko puno lalaalal.
Hanna i moja muti tako sestri govori. Mislim da ona njoj da ide vani poslije skole do deset al kao sad je skola nemoj toliko puno lalaalal.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ma, ispite, šta ja znam - već su nam rekli za matematiku, i za dopunsku, ma... Nije da mene to previše brine, nije da ću dobiti manje od 3, ali... Ne da mi se slušati o testovima na početku, bez obzira kaj neću ni pogledati knjigu. A, inače, tko je tvoja "muti"... Ona koja ti muti? Lol. ><'Guess. je napisao/la:Kakve testove? :O
MirandaFan™- Drama Queen
Mamu zovem muti.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Majka (eng. mother) -> Mutter.Guess. je napisao/la:Mamu zovem muti.
Al', da, skužio sam poantu i sad te malo zezam. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ja sam crkavala u školi. Jedino mi je na tjelesnom dobro bilo, hahah, ko bi reko. ><
Imamo tjelesni u isto vrijeme kad i moj dečko. Bit će veselo ove godine haha.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja mrzim tjelesni na sve načine, haha. Može biti i Miranda Kerr profesorica, mrzit ću predmet i dalje i bok. ><'Princess. je napisao/la:Ja sam crkavala u školi. Jedino mi je na tjelesnom dobro bilo, hahah, ko bi reko. ><
MirandaFan™- Drama Queen
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Boli me glava i kita, al' doslovno, hahah. Nosam one široke trenirke i hodam kao idiot. A još danas najavljuju testove i bio gust raspored, ><'dalinda <3 je napisao/la:Kako si Hrvoje?
Izmasiraj testite i penis, a za glavu odspavaj malo. Hahah danas sam perverzan uzas i u skoli hahahaha
Ma i ja ga mrzim, grozno. Sve cure onako vježbaju stalno, a jedino Dora(naj frendica) i ja sjedimo na klupi, haha. ><Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Ja mrzim tjelesni na sve načine, haha. Može biti i Miranda Kerr profesorica, mrzit ću predmet i dalje i bok. ><'Princess. je napisao/la:Ja sam crkavala u školi. Jedino mi je na tjelesnom dobro bilo, hahah, ko bi reko. ><
Al' sad mi barem neće bit dosadno, gledat ću dečka i njegov razred i možda ću i vježbat koji put pa sa njima nogomet igrat hahah. ><
Princess.- Administrator
haha o božeee
Ja isto ne volim mnogo fizički al imamo neku mladog profesora pa on pusti nas ponekad i onda puši s nama haha lud lik tek završio faks ima kakvih 25 :)
Ja isto ne volim mnogo fizički al imamo neku mladog profesora pa on pusti nas ponekad i onda puši s nama haha lud lik tek završio faks ima kakvih 25 :)
teamo♥- Brainiac
Hahah, ma ne, onda će još više... boljeti, haha. :PSimline je napisao/la:Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Boli me glava i kita, al' doslovno, hahah. Nosam one široke trenirke i hodam kao idiot. A još danas najavljuju testove i bio gust raspored, ><'dalinda <3 je napisao/la:Kako si Hrvoje?
Izmasiraj testite i penis, a za glavu odspavaj malo. Hahah danas sam perverzan uzas i u skoli hahahaha
Am, budem spavao, al' ne mogu ja to preko dana. Nikad nisam mogao preko dana, ni kao beba. Nema šanse. Osjećam grižnju savjest zbog toga, hah. ><'
A, dalinda, ne znaš ti muke kad jedva hodaš. Još, kad je baš između nogu, pa se trlja u noge a bolii, aaa. Bilo bi bolje da je na glavi. U svakom smislu. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Mi iamo nekog mladog visokog plavog i sve cure rade jer sline za njim. Haha jednom je bio u sorcu bez gornjeg djela jer ga je zaprljao wtf a svi padali cure zbog svega a decki od kud mu ti misici. Hahshahah
A mi imamo nekog dosadnog starog. >< Naporan je u pm. -.-
Al' dobro, nemam se šta bunit. Imam 5 iz tjelesnog. Kad vježbam samo dok najavi da nešto ocjenjuje, pa si skupim ocjene i do sljedećeg puta sam mirna, haha. ><
A taj nama govori kako nije zdravo pit i pušit i da pred njim to ne smijemo, a on dođe pijan na sat i stalno ga viđaju u jednom kafiću. >< Ja ne idem tamo, pa ga nisam vidla, haha.
Al' dobro, nemam se šta bunit. Imam 5 iz tjelesnog. Kad vježbam samo dok najavi da nešto ocjenjuje, pa si skupim ocjene i do sljedećeg puta sam mirna, haha. ><
A taj nama govori kako nije zdravo pit i pušit i da pred njim to ne smijemo, a on dođe pijan na sat i stalno ga viđaju u jednom kafiću. >< Ja ne idem tamo, pa ga nisam vidla, haha.
Princess.- Administrator
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 1 / 40.