Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Chat :)
Waaa kako se osjećam posebno, gdje god dođem ljudi časte :OO jučer nas je vlasnik častio cijelu večer, kune nisam potrošila, imala besplatan ulaz u klub... Ne znam šta se događa, ali sviđa mi se :) Taman sad imam para za otić na nokte!
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Kako me zajebava ovaj Windows 8... Već se 2 sata jebem s aktivacijom, e, koja dosada. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Mene još sve boli od jučer, ali mislim da ću i večeras ići. Ima neka lokalna fešta, i većina ekipe ide, pa zašto ne? :)
Od čega te to boli sve? Hahah. Krivo si sročila, al' baš krivo.Cannibal je napisao/la:Mene još sve boli od jučer, ali mislim da ću i večeras ići. Ima neka lokalna fešta, i većina ekipe ide, pa zašto ne? :)
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:Od čega te to boli sve? Hahah. Krivo si sročila, al' baš krivo.Cannibal je napisao/la:Mene još sve boli od jučer, ali mislim da ću i večeras ići. Ima neka lokalna fešta, i većina ekipe ide, pa zašto ne? :)
Previše svega... Pića (mislila sam da znam gdje mi je granica haha), jela, plesanja, lumpovanja... Ne znam ja na što si ti mislio haha.
Ona fešta počinje tek u 22h i sad mi se ne da ić. A kao, iz principa bi trebala. ._.
14 godina imaš. Halo. -.-'
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:14 godina imaš. Halo. -.-'
Da, i? Ti imaš 13, ako već izlažemo činjenice.
Jednu takvu večer si u životu smijem dopustiti, uostalom ovo je bio prvi put da mi se to desilo. A imala sam i razloga da si to dopustim. Nisam se napila ko stoka da ne znam ime svoje. Većina mog društva je svoje prvo pijančevanje imalo sa 12 godina. Stoga, mislim da te ovo moje jedno iskustvo ne bi trebalo zabrinjavati.
Ja si već sve lijepo isplanirala s curama, ajme koja bi ovo dobra večer bila...i onda uskoči najdraža mama i zabrani mi da idem! Koa'opsdfjklsdiopfjklmexcfjklč!
I nas su jučer neki tipvi častili s 4 runde rum-colom i ja i prijateljica smo naručile tekilu i užasno mi se vrtilo ajmeee haha.
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
Ne znam jesam li jedina, ali ja se još nikad nisam napila i nisam nikad išla van sa namjerom da se napijem :S
Ja jesam, hahah.
Ajme, ja sam danas cijelo popodne u kafiću bila. I isto nisam ni lipe potrošila, svi samo časte. I pikado smo igrali cijelo vrijeme, prebrutalno je bilo, hahaha.
Ajme, ja sam danas cijelo popodne u kafiću bila. I isto nisam ni lipe potrošila, svi samo časte. I pikado smo igrali cijelo vrijeme, prebrutalno je bilo, hahaha.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Niti ja...haha samo mi se jucer prvi put vrtilo od pica. Inace me naprimjer uopce ne mogu napiti haha judenom sam popila 3 piuve,4 radlera i 2 bambusa i nista :))
sexyxx- Nerd
I ja obavezno jeger popijem i rum colu ali nikad se ne napijem haha
sexyxx- Nerd
Ja udaram po pivi. U svemu ostalom pretjeram pa povraćam. x)
-------
http://www.adore-teens.com/viewtopic.forum?t=2963
-------
http://www.adore-teens.com/viewtopic.forum?t=2963
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 40 / 40.