Chat :)
+17
OracleFuk0ff
*LadyBird*
Loud.
.BarbieBitch.
Unique Yeah
Psychadelia
Phalange.
Amélie
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
Pahuljica
teamo♥
Točkica
Princess.
Classy
sexyxx
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 30 / 40.
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Chat :)
Ja bi se ranila da ostanem doma. Mi imamo iznajmljeni prostor, bit će nas 40-tak, prostor je dosta velik i svatko je dao 100 kn, mislim da bi moglo biti dobro. :)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ma biće, bre. xD
Ja za dva sata idem na privatnu žurku, kod drugarice-komšinice, biće još par njih, sve smo lepo osmislili, biće ludo. ^.^
Ja za dva sata idem na privatnu žurku, kod drugarice-komšinice, biće još par njih, sve smo lepo osmislili, biće ludo. ^.^
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Ja sad više uopće ne znam što očekivati, baš sam se jučer posvađala s jednom frendicom, s drugom pomirila... Hahha. Super :)
Ja čekam Novu doma. Tj. ne doma nego u apartmanu sa mamom i tatom...Ali iduce godine necu;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
a gde si ti trenutno? o.O
Loud.- Brainiac
Ove godine mi se nikuda ne ide. Ali i društvo se nije pripremilo.
I sad meni tata kaže kao da ćemo u 00.00 ić u središte grada na vatromet haha , a ja oću s Mirzom ostat na skypu.
I sad meni tata kaže kao da ćemo u 00.00 ić u središte grada na vatromet haha , a ja oću s Mirzom ostat na skypu.
Ja... ja gledam charade i citam knjigu. Ne da mi se nikud.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Loud. je napisao/la:a gde si ti trenutno? o.O
U Austriji :)
Phalange.- Drama Queen
ljudi, žuraja je bila ekstra. :3
Loud.- Brainiac
Ja sam se družila sa troje savršenih ljudi, i bilo je savršeno. Svakako se nadam da ćemo ovo ponoviti... Sad sam se vratila doma, nisam uopće spavala i ne mislim još. Osjećam se tako predivno i afkjdshfjh :)))
Ja sam se probudio pre sat i po. :3
Loud.- Brainiac
Ajme prepresavršeno je bilooo. Nisam se ubila, ali sam bila poprilično pripita. XD I plesali smo cijeluu noć, ja sam glas izgubila. Ne mogu uopće pričat.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
a jes bila u disku/kafiću? :3
Loud.- Brainiac
Ne. Kod frenda doma, tj. u njegovoj garaži koju koriste kao salu za proslave tako neke i predobro je unutra. Samo određeno društvo. Bolje nego naguravanje u nekom klubu.
Princess.- Administrator
Keke, upravu si, bolje to, nego naguravanje. Zato smo mi isto pravili privatnu žurku kod drugarice, određeno društvo. :3
Loud.- Brainiac
Ja sam bolesna sad. I probudila sam se u 6 popodne. I ne osjećam se. ALI JE BILO PREDOBRO! :3 uopće nisam ni pila, samo sam plesala i pjevala cijelu noć, i upoznala nekog zgodnog lika, studeent, i mogla sam biti s njim, ali onda se sjetim da sam u vezi. KAKO MI JE BILO ŽAO DFJHDSKFJSHDJKF hahahah dobro je da nisam pila.
Classy- Designer
Malibu Barbie je napisao/la:Ja sam bolesna sad. I probudila sam se u 6 popodne. I ne osjećam se. ALI JE BILO PREDOBRO! :3 uopće nisam ni pila, samo sam plesala i pjevala cijelu noć, i upoznala nekog zgodnog lika, studeent, i mogla sam biti s njim, ali onda se sjetim da sam u vezi. KAKO MI JE BILO ŽAO DFJHDSKFJSHDJKF hahahah dobro je da nisam pila.
Aleluja, aleluja. El vidiš? El vidiš? Da se ne moraš ubiti da bi ti bilo super, grrrrrrrr
Pa daaa. Joj ali ja ne mogu opisat kolko mi je žao što sam odlučila ostati vjerna :') hahahah
Classy- Designer
TOOOO HANNA ^^
Phalange.- Drama Queen
Malibu Barbie je napisao/la:Pa daaa. Joj ali ja ne mogu opisat kolko mi je žao što sam odlučila ostati vjerna :') hahahah
U jednu ruku je lijepo, a u drugu samo pitam onako ali ako niste bili zajedno na partyu kako možeš biti sigurna da on nije probao neku drugu. Hahaha postajem ko sapunjara. Ke pasa Umreee
Nije zato što on nije nigdje išao na kraju, i bilo bi mi opet prežao da sam to napravila jer je dečko predobar za mene i ne zaslužujem ga.
Classy- Designer
Hahahah :) Zanimljivo :)
Nego, ja sam očekivala da će biti bolje. Moj Bože, izgubila sam vjeru u proslave novih godina :') Svejedno, doma sam došla u 6 ujutro, onda sam malo gledala TV i otišla spavati... Navila sam budilicu u 2 popodne, na kraju sam se digla u pola 6 i tako... Haha.
Nego, ja sam očekivala da će biti bolje. Moj Bože, izgubila sam vjeru u proslave novih godina :') Svejedno, doma sam došla u 6 ujutro, onda sam malo gledala TV i otišla spavati... Navila sam budilicu u 2 popodne, na kraju sam se digla u pola 6 i tako... Haha.
Ja sam isto oko 6 došla doma. I to sam morala pješačit kilometar po onoj zimi onako u najlonkama i štiklama. Super sam si bila. XD I frendica je kod mene spavala tako da smo onda legle u krevet i prepričavale sve.
Princess.- Administrator
I ja sam morala kući u štiklama i najlonkama, smrzla sam se. I kaputić je onak za prijelazno neko doba, jesenski a vani pingvini režu vene. Smrzla sam se ali bar su me ti likovi zabavljali putem hahah :P i neki kralj sa šeširom i kravatom i u odijelu ide i onak 'Sretna Novaaa' sav hepi, ja onak 'ma i tebii' :) volim takve vesele ljude haha
Classy- Designer
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 30 / 40.