Kako provodite raspust?
+8
Psychadelia
Unique Yeah
Pahuljica
Amélie
Princess.
Classy
Točkica
.Prince
12 posters
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Kako provodite raspust?
Pa da vas pitam malo, kako provodite zimski raspust? Kako ste proveli Božić ( oni koji ga slave ). ?
Ja moram priznati da uživam, imamo 4 sedmice :D
Re: Kako provodite raspust?
Ma meni je mučno kad se sjetim da u ponedjeljak krećemo ponovo. :S Sve mi je tako brzo prošlo, grrrrr
Ništa eto. Nisam ništa radila. Spavala, jela i izlazila svaki dan. A 5 predmeta će se valjda ispraviti sami od sebe, ne znam, muka mi kad se sjetim da se moram vraćati u tu školu.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja sam sa dečkom uglavnom cijele praznike. I već mi pomalo fale one kave nakon škole. XD Ali mi se needa ić' na nastavu. Još kad se sjetim da moram ispravljat povijest i biologiju, padne mi mrak na oči. -_-
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Malibu Barbie je napisao/la:Ništa eto. Nisam ništa radila. Spavala, jela i izlazila svaki dan. A 5 predmeta će se valjda ispraviti sami od sebe, ne znam, muka mi kad se sjetim da se moram vraćati u tu školu.
Same here! Ne mogu vjerovat da u ponedjeljak kreće sve ponovno tj. u ovom slučaju nastavak što znači da već prvi tjedan svi pitaju, pa čak i test pišem -.-
Malibu Barbie je napisao/la:Ništa eto. Nisam ništa radila. Spavala, jela i izlazila svaki dan. A 5 predmeta će se valjda ispraviti sami od sebe, ne znam, muka mi kad se sjetim da se moram vraćati u tu školu.
Točno to, haha.
Ja po cijele dane samo vani, spavam do 2...Neznam kako cu se ustat u ponedjeljak, prva smjena >.< Al' bar ću moći popodne vanka, ne pada mi napamet prvi tjedan uzet knjigu u ruke, iako iman masu predmeta za ispravit hahah.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Tek mi je počela druga sedmica raspusta, a imam 4, znači još više od 2 sedmice imam :D
Imam trening svaki dan, čitam knjige (jedno 5 sam pročitala kroz ove praznike), izlazim skoro svaki dan s ekipom, spavam, gledam serije, poslije treninga se nalazim s dečkom... I tako, life is good :)
Ja uglavnom provodim vrijeme na laptopu, onda čitam, mislila sam da ću početi učiti za natjecanje, ali nisam :/, svaki dan sam na treninzima/probama/vježbama - znači redovito se viđam s frendovima...ma baš mi je odlično. I opet - ne mogu vjerovati da je već praktički gotovo. Kad bi bio još samo jedan tjedan...
Ja sam i bolesna cijele praznike. Ali to me uopće ne sprječava da nastavim izlaziti haha
Classy- Designer
Malo na laptopu, malo na kompu, malo čitam knjige, slušam muziku, gledam TV. xD Ponekad izađem. xD
Valjda ću još nešto raditi.
Valjda ću još nešto raditi.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
U nas profesori štrajkaju, i ne ide se u škole do daljnjega.
PARTYYYY! :D
PARTYYYY! :D
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Malibu Barbie je napisao/la:Ja sam i bolesna cijele praznike. Ali to me uopće ne sprječava da nastavim izlaziti haha
Hahah, ista si ja!
Kašljem, šmrćem, al' svejedno sam jedva pola sata u kući, mama mi je rekla da će me zaključat hahah :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Barbara i Mirza, niste fer, hahah. :) Ja želim još barem tjedan dana... Tjedan dana!! Ne tražim punooooo :(
Ma to je taj rad, like! Haha :)Pahuljica je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Ja sam i bolesna cijele praznike. Ali to me uopće ne sprječava da nastavim izlaziti haha
Hahah, ista si ja!
Kašljem, šmrćem, al' svejedno sam jedva pola sata u kući, mama mi je rekla da će me zaključat hahah :D
Classy- Designer
Meni je dosadno haha:'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Phalange. je napisao/la:Meni je dosadno haha:'D
You're not the only one haahha:')
pancake- Newbie
- Broj postova : 60
Ja sanjam o tome da kupim onaj profi fotić da i ja mogu tako slikati okolo :)
Točkica je napisao/la:Ja sanjam o tome da kupim onaj profi fotić da i ja mogu tako slikati okolo :)
Ajme, i jaa.:) Ali preskupo je to...
pancake- Newbie
pancake je napisao/la:Točkica je napisao/la:Ja sanjam o tome da kupim onaj profi fotić da i ja mogu tako slikati okolo :)
Možeš naći jeftin, polovni a bude super. Za 200€ :)
Ja sam svoj nov aparat platio 450€ :)
Bitan vam je dobar objektiv - preporuka 50mm 1.8 ( nemojte uzimati onaj obični 18-55 3.5-5.6 ) to je sad more informacija, ali samo da znate tako reć ako budete uzimali :P
Kvaliteta je stunning :)
Mislila sam potražiti tako neke malo jeftinije, ali da su opet dobri. Baš bi mi dobro došao.
.Prince je napisao/la:pancake je napisao/la:Točkica je napisao/la:Ja sanjam o tome da kupim onaj profi fotić da i ja mogu tako slikati okolo :)
Možeš naći jeftin, polovni a bude super. Za 200€ :)
Ja sam svoj nov aparat platio 450€ :)
Bitan vam je dobar objektiv - preporuka 50mm 1.8 ( nemojte uzimati onaj obični 18-55 3.5-5.6 ) to je sad more informacija, ali samo da znate tako reć ako budete uzimali :P
Kvaliteta je stunning :)
O, hvala :)
Vjerojatno ću tako i napravit.
pancake- Newbie
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Kako se tuširati kao žena, a kako kao muškarac.:D
» Kako se udebljati?
» Kako se udebljati?
» Kako ste se trebali zvat?
» Kako reklamirati stranicu?