The Vampire Diaries
+10
enaxx2
Amélie
Loud.
Točkica
VanillaKismet
*Just Smile*
tinchica
Classy
Psychadelia
Princess.
14 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
The Vampire Diaries
Evo, pošto nema još službene teme za to. ;)
Pratite tu seriju? Mišljenja?
Negoo, jel gledao netko novu epizodu? OMFG ja još uvijek plačem. *___*
Pratite tu seriju? Mišljenja?
Negoo, jel gledao netko novu epizodu? OMFG ja još uvijek plačem. *___*
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Re: The Vampire Diaries
Pratim, al' ne tak redovno, tako da sam sad tek na 12 epizodi prve sezone, heh :) Sviđa mi se serija, jakoo! I pjesme koje koriste su savršene. *___*
Pratila sam na TV-u i super mi je bilo, samo ne znam koja je to sezona završila.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Vjerojatno 2. Ne vjerujem da bi išli puštat 3, pošto je tek na pola.
Princess.- Administrator
DELENA KISS <3 <3 AAAAAAAAAAAAAAa
znaci skakala sam od srece, cijela je epizoda vodila prema tome, u svakoj sceni sam u sebi vrištala "Kiss, kiss, kiss!!"
znaci skakala sam od srece, cijela je epizoda vodila prema tome, u svakoj sceni sam u sebi vrištala "Kiss, kiss, kiss!!"
Ja sam još 965787 puta pregledala taj kraj. lol I uvijek plačem. ><
Princess.- Administrator
ne gledam.xD
ali kažu da je super serija.:P
ali kažu da je super serija.:P
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Princess. je napisao/la:Vjerojatno 2. Ne vjerujem da bi išli puštat 3, pošto je tek na pola.
Mislim i ja da je 2. Trebam si počet skidat 3. Odlična serija inače. Sviđa mi se što su vampiri krvoločni, a ne sparkly kao u Twilightu.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ne gledam.Ne privlači me pa zato.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
*___________*tinchica je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
just.. <3 <3 <3
Čekam ovo već 3 sezone.
Princess.- Administrator
tinchica je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
just.. <3 <3 <3
Ne pratim redovito (makar ću sad skinuti sve sezone i pogledat ću to sve), ali ovo sam i ja čekala! :D Finally!
Naravno da gledam. :D
Mene mrzi da opet analiziram, već sam na par foruma analizirao, ali mogu da kažem da je Delena KISS ♥♥♥ *_* I stalno gledam tu scenu. n_n
Mene mrzi da opet analiziram, već sam na par foruma analizirao, ali mogu da kažem da je Delena KISS ♥♥♥ *_* I stalno gledam tu scenu. n_n
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
KLAROLINE!
Ja ne mogu trenutno opisati svoje osjećaje oko ovoga. Kunem vam se, tako sam sretna da ću iskočiti iz kože. Onog trenutka kad sam na Vampire Diaries Croatia pročitala da će Klaus dobiti love interest sam rekla da će to biti Caroline i bila sam u pravu. Tako su divni. Tako sam sretna i oduševljena i jedva čekam gifove *-*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UMRJET ĆU OD KOLIČINE SREĆE KOJA SE UPRAVO NAKUPILA U MENI AAAAAAAAAAAA
Zašto svaka epizoda mora bit taaaaaaaaako savršena?! *__*
- Spoiler:
- Klaus mi je postao malo draži, inaće ga ne volim nimalo, ali ovo danaas. *_*
A Stefan se tako grozno ponaša. Ono dok su bili u autu sam umirala od straha.
I pomislila sam da će se Damon i Elena opet poljubit, ovaj put sam mislila da će ona njega možda. >< Al' ništa.
I ono kad je rekla: I feel like I've been holding on to the girl that was supposed to die here with her parents. The girl that had a normal life and didn't fall in love with vampires.
Konačno jedno priznanje da voli Damona, iako neslužbeno. ><
Princess.- Administrator
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
I SHIP THEM SO MUCH *.*
Meni je Klaus uvijek nekak bio hawt i simpatičan i koliko god sam ga htjela mrziti, nikad nisam mogla jer je tako AAAH *.*
Doslovno, kad je Stefan došao u svom ninja trenutku na groblje, samo nokautirao Matta i pokupio Elenu i onda mi počnu reklame - imala sam ispade po twitteru i svuda di sam mogla..
Delena. Delena. Delena. Kad je Damon rekao "It's right, just not right now." just.. *.*[You must be registered and logged in to see this image.]
<3 <3 <3 <3 <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
KLAROLINEEEEEEEEE EEEE!!!!
Znači najbolja scena u ovoj epki. I ona narukvica je prelepa. Ne verujem da je neki Klausov trik, ipak se videlo da mu je stalo.
Scena u automobilu sa Stefanom, premro sam, Stefan se ponaša baš kao debil. A znao sam da neće se poljubiti Damon i Elena, ipak je Damon u pravu "It's right. But it's not right now."
Znači svaka epizoda je perfekcija!
A šta vi mislite, ko je ubio onog lika na kraju? Ja mislim da je Meredith. Taman pomislih Alaric našao dobru, kad shvatih da je možda Meredith psihopata, nije uopšte kao iz knjige. >.<
Znači najbolja scena u ovoj epki. I ona narukvica je prelepa. Ne verujem da je neki Klausov trik, ipak se videlo da mu je stalo.
Scena u automobilu sa Stefanom, premro sam, Stefan se ponaša baš kao debil. A znao sam da neće se poljubiti Damon i Elena, ipak je Damon u pravu "It's right. But it's not right now."
Znači svaka epizoda je perfekcija!
A šta vi mislite, ko je ubio onog lika na kraju? Ja mislim da je Meredith. Taman pomislih Alaric našao dobru, kad shvatih da je možda Meredith psihopata, nije uopšte kao iz knjige. >.<
- Spoiler:
- I ZAŠTO MI SE STALNO OVO DEŠAVA? TO KAD GLEDAM EPIZODU, I POSLEDNJIH 10-20 SEKUNDI ME NATERA DA UMREM OD ŽELJE ZA SLEDEĆOM EPIZODOM. ♥
Loud.- Brainiac
Samo? Ja cijeli dan ne mogu doć k sebi i mislim si kad će više petak. >< I pregledavam najbolje scene po sto puta, lol.
Ja ne znam tko bi mogo ubit onog tipa. I ja sam mislila da je Meredith..ali nisam u ništa sigurna više. Ali mi je zasad to najlogičnije. A užasno mi je žao Alarica, baš mu ne ide sa curama. ><
Ja ne znam tko bi mogo ubit onog tipa. I ja sam mislila da je Meredith..ali nisam u ništa sigurna više. Ali mi je zasad to najlogičnije. A užasno mi je žao Alarica, baš mu ne ide sa curama. ><
Princess.- Administrator
Pa uglavnom tako je bilo sa prvom i drugom sezonom. Kad odgledam epizodu na prvoj, umrem od želje da pogledam sledeću i odgledam uvek posle po 1-2. :D
Loud.- Brainiac
Moja sestra misli da ga je Alaric koknuo, ali meni je to čudno, mislim nema smisla, on nikad nije bio takav tip..
Jedino ako je bio 'compeled'. Ili ako je zabrijao da je i on vampir, pošto je ubijen drvenim kolcem.
Ne znam. >< Baš me zanima šta će bit.
Ne znam. >< Baš me zanima šta će bit.
Princess.- Administrator
Mnogi na TVD Serbia komentarišu da je Alaric ubio onog tipa. Ja lično ne verujem, nije takav tip.
Loud.- Brainiac
samo....
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
<3 <3 <3 <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Predobra epizodaa! Elijah's baaack. Baš mi je drago. I nadam se da će se Tyler uspjet oslobodit. Sad gledam promo za novu epizodu. Bit će predobro. A šta neće sljedeći tjedan bit? o.O Kad piše da će bit 2.2. :O
Princess.- Administrator
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 5.