The Vampire Diaries
+10
enaxx2
Amélie
Loud.
Točkica
VanillaKismet
*Just Smile*
tinchica
Classy
Psychadelia
Princess.
14 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: The Vampire Diaries
Jao, kad sam vidjela to na fejsu prije otprilike sat vremena *___* Stvarno, tko će dočekati? :/
Ajmeee, još par sati. Umirem cijeli dan, hahah. I ne mogu čekat do sutra kad se vratim iz škole. Gledat ću preko interneta kad baš bude, u 2 ujutro, ako se ne varam. Jedva čekaam. *_*
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
AAAAA konačno. *_* Iako me nije epizoda posebno oduševila.
- Spoiler:
- Ne mogu vjerovat koliko ova Elena može biti glupa.
Toliko sam se veselila tome što će se sjetit svega šta joj je Damon rekao i na kraju ništa. Iako mi je ona scena u njenoj sobi preeesavršena. Skoro sam počela plakat. I ono kad joj je govorio da bi on nju spasio, aaa *_*
Princess.- Administrator
"I would have saved you in a heartbeat, no question. "
AKJDAKJDSADJALLAKDALKDKL. I JUST DIED.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
I kako ona nakon toga može biti ljuta na njega? KAKO? Zato što bi sve napravio da ju spasi. Samo Stefan, Stefan, Stefan... -_- gahhhh
Princess.- Administrator
Ček, vi to sve gledate bez titla, haha? ><'
Ja bih radije godinu dana čekao nego bez titla gledao. Naviknut sam gledati bez zvuka sve, i samo čitati titl, tak' je lakše, haha.
Ja bih radije godinu dana čekao nego bez titla gledao. Naviknut sam gledati bez zvuka sve, i samo čitati titl, tak' je lakše, haha.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Pa šta će mi titlovi? HAHA
I kako možeš bez zvuka gledat? o.O
Princess.- Administrator
Nije da ne bih znao što pričaju - bit je u tome što me zvukovi u filmovima "iritiraju", i ne volim ih baš. Tak' sam se naučio od malih nogu na Kralju Queensa koji je bio na tadašnjem RTL-u. Onda mi titl dobro dođe jer ove ne čujem ni riječi (stavim zvuk na 2-3), jel'?Princess. je napisao/la:Pa šta će mi titlovi? HAHA
MirandaFan™- Drama Queen
ja sam navikla bez titla i razumijem. Normalno mi je to.
Ja i izadje na filmoviziji dan dva kasnije.
Anyway.:
Ja i izadje na filmoviziji dan dva kasnije.
Anyway.:
- Spoiler:
- Nisam za Delenu vise. Elena je drama queen i ne zasluzuje Damona. Bar ne sada. Kasnije mozda. Ljuta sam na nju.
- Spoiler:
- Ja jesam. Iako Elenu nikako ne volim. Njihove scene su tako nešto posebno, da ja to ne mogu opisati, haha. Presavršeno. I to upravo zbog Damona. On mi je najdraži lik u svim filmovima i serijama. Toliko kemije ima među njima...
I želim da Damon barem jednom dobije ono što želi. On uvijek ispašta zbog svih i toliko se trudi, a svi se prema njemu ponašaju ko da je neki najveći negativac. I uvijek tako ispadne, ali on je tako dobar i tako.. ne znam, neopisiv. XD
Princess.- Administrator
- Spoiler:
- DAMON je savrsen. I on i elena su stvarno... Mislim imaju tu hemiju posebnu, i zato ih volim. Ali ta hemija je i do glumaca, znas. Uopste se ne moraju truditi da bi je postigli. Ali sada me elena zivcira i treba joj nesto da se trgne, licno mi je katherine puno draza od nje. Otvoreno je bitchy. Elena se nekada pravi svetica a ja takve ljude ne volim. I sto kazes Damon UVIJEK ispasta zbog nje i svih ostalih, i na kraju opet ostane nekako sam. Dosta mi je toga. Valjda ce doci sebi ona.
Princess. je napisao/la:AAAAA konačno. *_* Iako me nije epizoda posebno oduševila.
- Spoiler:
Ne mogu vjerovat koliko ova Elena može biti glupa.
Toliko sam se veselila tome što će se sjetit svega šta joj je Damon rekao i na kraju ništa. Iako mi je ona scena u njenoj sobi preeesavršena. Skoro sam počela plakat. I ono kad joj je govorio da bi on nju spasio, aaa *_*
- Spoiler:
- Aaaaaa! Ni ja ne vjerujem!! Koja glupača! -.- Kakav crni Stefan nakon sveeega što je Damon napravio za nju?! I da, ta scena u sobi...
...a tako sam se nadala da će barem malo utjecati na Elenu.
EDIT:
- Spoiler:
- I nije mi (bilo) jasno zašto je onaj svećenik raznio i sobu i sve one ljude na kraju epizode ?! :') Izgleda da ću morati sačekati odgovor. :)
EDIT 2 xD :
Oke, imam jednu teoriju, ali ne znam jel istinita. x)
- Spoiler:
- Ja Elenu nisam voljela ni prije ovoga, kroz 3. sezonu mi se toliko zgadila, fuj. Tako da sam pomalo i mislila da će se nešto ovako dogodit. Tj, pročitala sam da će ona i Stefan biti skupa opet, ali nisam baš mislila da će se ljutit na Damona zato što otvoreno kaže da želi sve najbolje za nju, ono što je i ona rekla da bi htjela i zato što i ju spasio bez razmišljanja. Kako se možeš ljutit zbog toga, ajmeee. -_-
Ali ne želim da su Damon i Elena sad skupa. Želim da budu endgame. A do toga želim da imaju i dalje ovako predobre scene, jer mi je to najdraži dio serije.
Anyway. Ni ja ne kužim šta je ono bilo na kraju. Nemam nikakvo logično objašnjenje. o.O
I da, Klausa nisam komentirala. Ne mogu vjerovat kako je sebičan. Jadna Rebekah, baš mi je je bilo žao.
Princess.- Administrator
- Spoiler:
- Ja volim Klausa. Hahah mada me je malo iznervirao jer je bio.. Pa.. Bilo mi je zao nje...
- Spoiler:
- btw sta bi ono u zadnjoj sceni? ahha ne stvarno.
- Spoiler:
- Klaus je i mene naživcirao tada, ali inače ga voliiim :))
Da, slažem se da bi Damon i Elena trebali biti endgame. :) ^^
Princess. je napisao/la:
- Spoiler:
Ja jesam. Iako Elenu nikako ne volim. Njihove scene su tako nešto posebno, da ja to ne mogu opisati, haha. Presavršeno. I to upravo zbog Damona. On mi je najdraži lik u svim filmovima i serijama. Toliko kemije ima među njima...
I želim da Damon barem jednom dobije ono što želi. On uvijek ispašta zbog svih i toliko se trudi, a svi se prema njemu ponašaju ko da je neki najveći negativac. I uvijek tako ispadne, ali on je tako dobar i tako.. ne znam, neopisiv. XD
Ja isto ne bih da budu odmah zajedno već neka budu onako spletke i on nju spašava a ona mu zahvaljuje i on njoj govori kako je voli itd. To mi je zanimljivije nego odmah u jednoj epizodi vidjeti kako su skupa. :P
Guess. je napisao/la:"I would have saved you in a heartbeat, no question. "
♥.♥ Obožavam ih :DD
Klaus *__________* Obožavam ga i nije mi žao one plave sestre. Super glumi negativca i zgodan je *__*
Nova epizoodaaa. *_______*
- Spoiler:
Puno mi je bolja od 1. Svaka scena je presavršena. Kao prvo, činjenica da se Elena obratila Damonu za pomoč. I onaj blood sharing. *__* Onda Caroline i Elena. Kako ju je Caroline smirila i sve joj lijepo rekla.
I onda kraj. Tako sam plakalaa, ajme. Bio mi je dovoljan Damonov izraz lica kad je Stefan rekao da je i za Alarica i onda pogledao u Damona. I onda su svi mislili kako je Damon bezosjećajan, a ustvari nemaju pojma koliko mu Alaric fali. Ona scena na grobu je definitivno najbolja scena u cijeloj epizodi. Nisam mogla prestat plakat.
“What difference does it make? Because in the end, when you lose somebody every candle, every prayer is not gonna make up for the fact that the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody that you cared about used to be. And a rock…with a birth date carved into it that I’m pretty sure is wrong.”
I miss you too, buddy!
Princess.- Administrator
Blood sharing?
Šta su to neki doktori? 0.0
Šta su to neki doktori? 0.0
MirandaFan™- Drama Queen
Ne. hahaha
Princess.- Administrator
A, sad vidim.
Vampiri. Još gore. Kopija sumraka?
Vampiri. Još gore. Kopija sumraka?
MirandaFan™- Drama Queen
Nope. Ovo je napisano puno prije Sumraka. :D
Princess.- Administrator
lololol de malo pročitaj prije nego što komentiraš
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
- Spoiler:
- Ova 2. epizoda mi je po svemu bolja od prve :))
Elena i Damon! *____* , Damon i Alaric, Elena i Mat... ajmeee, sve! Jedva čekam 3. :)
I fakat, ova scena na groblju...ahh :')
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 3 / 5.