The Vampire Diaries
+10
enaxx2
Amélie
Loud.
Točkica
VanillaKismet
*Just Smile*
tinchica
Classy
Psychadelia
Princess.
14 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: The Vampire Diaries
Nema sljedeći tjedan jer će se u tom terminu emitirati neki film, pa dolazi tek 2.2. To su namjerno napravili jer je iduca epizoda puna akcije (bar se tako da naslutiti po promo-u).
DAMN! -.- Pa umrjet ću do tad!
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
khm. ovo je bila tako epic epizoda. nakon šta je zavrišla sam još jedno 10ak minuta buljila u ekran sa tard facom
a dajte,sad ste me zainteresovalii..na kojem je to programu?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
CW Network. :D Mi to preko neta gledamo. ;)
I da, ova epizoda je bila predobra. *__* Mislim da je ovo jedina serija za koju mogu reć da mi je apsolutno svaka epizoda tako savršena. <3
I da, ova epizoda je bila predobra. *__* Mislim da je ovo jedina serija za koju mogu reć da mi je apsolutno svaka epizoda tako savršena. <3
Princess.- Administrator
aj daj link pliiiiz
[You must be registered and logged in to see this link.] ovdje imas torrente za skinut sve epizode koje su dosad izasle
ja ću morati ispočetka,inače ništa neću pohvatati xD
a koliko se (vremenski) skida epizoda?
a koliko se (vremenski) skida epizoda?
Ovisi koliko ti je brz internet. Meni se jedna epizoda skida cca 10-15 minuta.
Princess.- Administrator
s tim da imaš za pogledat 50ak epizoda tak da imas vremena skidat dok gledas i to..
ajoj sori što vam dosađujem,ali tamo kad idem na prvu epizodu da skinem,ima 1 2 3 4 mirrow..wtf it that?
Klikni na bilo šta. ><
Princess.- Administrator
a to su ti mirror linkovi, tako da ako jedan propadne imaš ostalih nekoliko tako da file uvijek bude dostupan za download
DFGHJKJHGFGH. Nova epizoda je *_____*
- Spoiler:
- Presavršena je epizoda. Kad je Elena dolazila na bal i onda kad ju je Damon vidio. Ajmee. *_* I kad je reko da ju voli. <3
Onda ona scena sa Stefanom i Elenom. Ajme kako on nju voli, zašto jednostavno ne popusti. ><
Neki govore kao da je Elena bitch jer ih obojicu vrti oko malog prsta, ali iskreno meni to ne smeta, haha. jer ni sama ne znam sa kime želim da bude.
Oda Klaus i Caroline. Klaus mi je postao tako drag nakon ove epizode. Caroline je bila predivna. Iii onaj crtež šta joj je dao, ajme.
I onaj ples dok su svi zajedno plesali. *_*
I ne mogu vjerovat da ih ova njihova mama želi sve ubit. DAMN! ZAŠTO?! Baš kad sam zavoljela i Klausa i sve.
Ondaa, Damon i Rebekah. OMG! Ne mogu vjerovat. Nisam se tome nadala, stvarno.
Ne mogu dočekat sljedeću epizodu. Gledala sam promo i bit će predobro, baš me zanima. Kad će više taj petak!
Princess.- Administrator
Ja gledam TVD i fenomenalna je serija. Odgledala sam 1., 2., i 3. sezonu, a 4. izlazi tek u septembru. Umrijet ću do tad. Ako ko hoće postavit ću link, ja gledam na jednoj stranici gdje imaju sve tri sezone, al nema prijevoda. Aaa na filmoviziji mislim da imaju sve epizode s prijevodom. :D
enaxx2- Newbie
- Broj postova : 6
Molim te da se predstaviš ovdje. [You must be registered and logged in to see this link.]
Anyway. Jedva čekam 4. sezonu. Već sam ove stare epizode 500 puta pregledala ispočetka. Znam sve napamet. ><
Anyway. Jedva čekam 4. sezonu. Već sam ove stare epizode 500 puta pregledala ispočetka. Znam sve napamet. ><
Princess.- Administrator
Kad je serija tek izašla, bila sam onako: 0.o, daj ne, još jedna šit serija... Nakon nekog vremena, kad sam pogledala nekoliko isječaka na youtubeu, dobila sam neku želju da barem prvu epizodu pogledam.
Završilo je tako da sam pogledala tri sezone u 5 dana, nisam se mogla odljepit od laptopa. Moje frendice na moru lumpuju, ja gledam TVD.
Ah...uglavnom, serija je mrak! :))
Završilo je tako da sam pogledala tri sezone u 5 dana, nisam se mogla odljepit od laptopa. Moje frendice na moru lumpuju, ja gledam TVD.
- Spoiler:
- Negooo... Od početka sam team Delena :D Kad sam pogledala onu epizodu kad Elena poljubi Damona, mislila sam da ću bacit laptop u zid od sreće :D
Klaus <3 On mi je oduvijek maaacaa *__* :D Obožavam njega i Caroline :D (makar mi je suuuper bila scena kad su se Tyler i Caroline poljubili na rođendanu pa otišli u krevet :P)
Alaric <333 Jedan od najdražih likova, obožavam ga *_* I totalno su Jenna i on slatki skupa :D (bili slatki skupa :( )
Točkica je napisao/la:Kad je serija tek izašla, bila sam onako: 0.o, daj ne, još jedna šit serija... Nakon nekog vremena, kad sam pogledala nekoliko isječaka na youtubeu, dobila sam neku želju da barem prvu epizodu pogledam.
- Spoiler:
Negooo... Od početka sam team Delena :D Kad sam pogledala onu epizodu kad Elena poljubi Damona, mislila sam da ću bacit laptop u zid od sreće :D
Klaus <3 On mi je oduvijek maaacaa *__* :D Obožavam njega i Caroline :D (makar mi je suuuper bila scena kad su se Tyler i Caroline poljubili na rođendanu pa otišli u krevet :P)
Alaric <333 Jedan od najdražih likova, obožavam ga *_* I totalno su Jenna i on slatki skupa :D (bili slatki skupa :( )
Totalno! :D Sad jedva čekam da izađe 4. sezona. Skroz sam se navukla na njih xd
Coco ChaneL je napisao/la:Totalno! :D Sad jedva čekam da izađe 4. sezona. Skroz sam se navukla na njih xd
Znam kako ti je :D Još maloo...:)
Daaaaj. Želim 4. sezonu iste sekuundee. -.-
Princess.- Administrator
AKJHSDKAS promo!!!
I JUST DIED.
I JUST DIED.
I Damon će bit shirtless. *____* Can't waaaaait.
Princess.- Administrator
Na tumblru je znaci euforija ne stignem sve reblogati haha al tek 11 oktobra.. kako taako kaaasno!!
A prekasno su stavili, stvarno. -.- Još više od mjesec dana, aaaaaa.
Pa prošle godine je bilo negdje početkom 9. mjeseca.
Pa prošle godine je bilo negdje početkom 9. mjeseca.
Princess.- Administrator
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 2 / 5.