Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Chat :)
Iz čega ideš na popravni? :o
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
ma i ja sam išla na popravni nekad ljudi to je sranje sva s enaježiš ono pizdutine usrane te jebu pizdurine e en bih to preporučla ni najgorem neprijatelju eee čuj to je tak!
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
da vidi se tko ne stavlja točku na kraj rečenice
vidi se :D
vidi se :D
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
Preloše.
Ovaaj, moja najbolja frendica pala razred. -.-
Sad i ja imam živčane slomove zajedno s njom i njenima.
Ovaaj, moja najbolja frendica pala razred. -.-
Sad i ja imam živčane slomove zajedno s njom i njenima.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ajoj.
Moja sestra išla juče ili prekjuče ne sjećam se baš hah.. Ma sasmo im dala neke testove na kraju godine da popune preko raspusta i donesu.. I prošla ofc.
Jedan je morao raditi sklekove da prođe pošto ništa nije znao haha.
Moja sestra išla juče ili prekjuče ne sjećam se baš hah.. Ma sasmo im dala neke testove na kraju godine da popune preko raspusta i donesu.. I prošla ofc.
Jedan je morao raditi sklekove da prođe pošto ništa nije znao haha.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja sam trebala past matematiku i jedva sam se izvukla, ali jedva. Koliko je to mene deprimiralo, više si nikad neću dopustiti da tako snizim neku ocjenu.
Classy- Designer
Ja sam povijest zeznula prošle godine. 2 sam imala. Ove godine moram bolje. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja sam isto imala 2 iz povijesti. Ali problem je u meni bio zapravo cijelo vrijeme, nisam baš voljela profesora jer je stvarno zahtjevao previše, gradivo nismo radili po knjigama i programu već smo morali zapisivati stvari iz dodatne literature, pamtiti apsolutne sve datume... I tako je nastao moj animozitet prema tom predmetu iako sam imala 5 u osnovnoj. I onda ja nisam baš to htjela ni učiti, bilo je toga previše. Međutim, bio je 5. mjesec i ja sam imala čistu jedinicu iz povijesti, ništa pozitivno, prihvatila sam se knjige i naučila to bez ikakvog problema iako je toga bilo dosta... Imam sreću da lako pamtim. I tako, pala je trojka iz odgovaranja starog gradiva i četvorke iz novog i uspjela sam imat pozitivno. :) Mogla sam imati i 3 ali sam imala barem 3 jedinice koliko se sjećam pa to teoretski nije bilo moguće jer on zbraja prosjek i tako daje ocjenu.
Meni će jedino bit problem hrvatski. Mrzim hrvatski. Zato što radimo gramatiku dva tjedna onak a to mi još donekle i ide, a književnost cijelu jbnu godinu. Mrzim književnost, oduvijek sam mrzila i neću čitat ta sranja napisana prije Krista, ne mogu. >.< nedaj Bože maturu, pa to nikako neću proć.
Meni će jedino bit problem hrvatski. Mrzim hrvatski. Zato što radimo gramatiku dva tjedna onak a to mi još donekle i ide, a književnost cijelu jbnu godinu. Mrzim književnost, oduvijek sam mrzila i neću čitat ta sranja napisana prije Krista, ne mogu. >.< nedaj Bože maturu, pa to nikako neću proć.
Classy- Designer
Ja mrzim gramatiku. Totalni sam antitalenat na tom području. Mogu ja pamtiti činjenice i sva pravila ali sam tupa za primjenjivanje. Književnost mi je jača strana i kad god čitamo neka djela ili sastavke nastavnici me pitaju za kritike haha..
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Di ste pizde. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
I meni je ljeto ful proletjelo, ali vjerojatno ce i skolska godina, ma kladim se da hoce. Tako je uvijek, iako mi se ne cini tako, ali je...
Hanna: A do kad si na moru?
Ja mrzim gramatiku, ali stvarno! Mi uopce nismo radili knjizevnost, samo tu i tamo koje stivo, koje bi bilo napisano prije Krista ili neku debilnu ojesmu. Bljak...
Hanna: A do kad si na moru?
Ja mrzim gramatiku, ali stvarno! Mi uopce nismo radili knjizevnost, samo tu i tamo koje stivo, koje bi bilo napisano prije Krista ili neku debilnu ojesmu. Bljak...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Vi koji mrzite gramatiku obični ste snobovi i ne želite usvajati nova znanja na bespućima novih područja kao što je gramatika i pravopis.
MirandaFan™- Drama Queen
blablablabla.
Meni je ok hrvatski, al povijeeest, 2 mi je i mrziiiim je.
Meni je ok hrvatski, al povijeeest, 2 mi je i mrziiiim je.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Naša iz povijest stvarno puno laprda, i da nećeš izgubio bi se...
Phalange.- Drama Queen
Kaj bla?
Meni osobno, gramatika i općenito moj jezik mi je puno uzvišeniji od bilo kojeg drugog područja i bila bi mi velika čast biti profesor svoga jezika. Ne mogu vjerovati da netko može mrziti gramatiku svojeg vlastitog jezika, koji je jedinstven i nadasve zanimljiv. Tebi je kojekakva književnost, koja nije sastavni dio jezika bolja od gramatike i srži jezika? Ne, ne blatim književnost, jer ju osobno "podnosim" i "imam žicu" (valjda?), ali gramatika je puno uzvišenija stvar i točka. Gramatika je sve. Pravopis je sve. Da nije gramatike i pravopisa, ne bi bilo ni ovog foruma. Ne bismo se razumjeli, ne bismo mogli raspravljati kao sada. Ništa ne bismo mogli bez svog voljenog jezika kojeg besramno blatite i za to vas može biti sram. Ponavljam, može vas biti sram. A zašto se tako ponašate? Jer ne razumijete da je jezik nešto više od učenja gramatike iz lokalne bilježnice osmaša. Ona je kompleksna stvar koja se može proučavati stoljećima i stoljećima. To što vi, djevojke, nećete istraživati jezik na taj način, ne daje vam pravo blaćenje istoga. Kao prvo, vi taj jezik koristite i imate se pravo samo jedno - beskrajno se njime ponositi i koristiti ga na najbolji način. Tuđe cijeniti ne morate, svoje morate. Ukoliko cijenite kojekakve strane jezike i vlažite se kad čujete dotične, to je vaš problem. Mnogi filozofi su govorili i govore da, ukoliko ne poštuješ svoje, ne poštuješ ni tuđe. Ukoliko osporavaš tu tvrdnju, imaš nekakav hir. Mislim da su ti filozofi pogodili problem u srž same nje. Sad, pitanje je zašto je to tako? E, ne znam, možda smo nezahvalni, možda želimo biti posebni... Samo da znate, posebni smo i sa našim jezikom! Amen!
Meni osobno, gramatika i općenito moj jezik mi je puno uzvišeniji od bilo kojeg drugog područja i bila bi mi velika čast biti profesor svoga jezika. Ne mogu vjerovati da netko može mrziti gramatiku svojeg vlastitog jezika, koji je jedinstven i nadasve zanimljiv. Tebi je kojekakva književnost, koja nije sastavni dio jezika bolja od gramatike i srži jezika? Ne, ne blatim književnost, jer ju osobno "podnosim" i "imam žicu" (valjda?), ali gramatika je puno uzvišenija stvar i točka. Gramatika je sve. Pravopis je sve. Da nije gramatike i pravopisa, ne bi bilo ni ovog foruma. Ne bismo se razumjeli, ne bismo mogli raspravljati kao sada. Ništa ne bismo mogli bez svog voljenog jezika kojeg besramno blatite i za to vas može biti sram. Ponavljam, može vas biti sram. A zašto se tako ponašate? Jer ne razumijete da je jezik nešto više od učenja gramatike iz lokalne bilježnice osmaša. Ona je kompleksna stvar koja se može proučavati stoljećima i stoljećima. To što vi, djevojke, nećete istraživati jezik na taj način, ne daje vam pravo blaćenje istoga. Kao prvo, vi taj jezik koristite i imate se pravo samo jedno - beskrajno se njime ponositi i koristiti ga na najbolji način. Tuđe cijeniti ne morate, svoje morate. Ukoliko cijenite kojekakve strane jezike i vlažite se kad čujete dotične, to je vaš problem. Mnogi filozofi su govorili i govore da, ukoliko ne poštuješ svoje, ne poštuješ ni tuđe. Ukoliko osporavaš tu tvrdnju, imaš nekakav hir. Mislim da su ti filozofi pogodili problem u srž same nje. Sad, pitanje je zašto je to tako? E, ne znam, možda smo nezahvalni, možda želimo biti posebni... Samo da znate, posebni smo i sa našim jezikom! Amen!
MirandaFan™- Drama Queen
Pa dobro, upravu si...Al' mogao si to i skratit haha :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Pa jesam, ali, teoretski, nisam mogao skratiti - ukoliko svaki aspekt opišem sa jednom rečenicom, bit će to samo nerazuman tekst kojeg nitko neće primijetiti. To je tako kod nas i gotovo. Velim, nažalost, a ne nasreću.Pahuljica je napisao/la:Pa dobro, upravu si...Al' mogao si to i skratit haha :D
MirandaFan™- Drama Queen
Nisam ja nista blatila, samo ne volim i nije mi zanimljivo, lijepo je da tebi JE zanimljivo, drugaciji smo. Tocka.
Phalange.- Drama Queen
E pa jesi! Nije niti "bla", nego je "oprosti" - jezik se ne smije blatiti! Bok!Phalange. je napisao/la:Nisam ja nista blatila, samo ne volim i nije mi zanimljivo, lijepo je da tebi JE zanimljivo, drugaciji smo. Tocka.
MirandaFan™- Drama Queen
Ja ću kada odrastem bit prostitutka i ne treba mi gramatika.
Meni sve ide, ja sam savršen.
Ja ću, kada odrastem, biti čovjek koji zna koristiti zareze u slobodnoj uporabi.Simline je napisao/la:Ja ću kada odrastem bit prostitutka i ne treba mi gramatika.
Ja nisam savršen, to namjeravam postati. Težim ka savršenstvu.
MirandaFan™- Drama Queen
Hahamenijesvezajednoibaaštakovolim. Evosamoćutustavitirazmak. Hrvoještobinapraviodanetkonaforumukažedajegay. Jabirekaodasidebilkojinedrkahahaha.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 31 / 40.