Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Chat :)
Very funny. Ha-ha. Nije čudo da nemaš društvo.Simline je napisao/la:Hahamenijesvezajednoibaaštakovolim. Evosamoćutustavitirazmak. Hrvoještobinapraviodanetkonaforumukažedajegay. Jabirekaodasidebilkojinedrkahahaha.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Nekom ide gramatika i pravopis, a nekom ne. Daj prihvati to. Meni možda ide to donekle, imam 4 aj, ali lektire i književnost mi je sve 1 i 2. I tak ja imam 3 iz tog hrvatskog. I dobro, ja sretna. Meni je bitnije da iz strukovnih predmeta imam dobre ocjene jer znam da će mi to stvarno kasnije trebati. Iz tog imam sve 4 i 5. ^_^
@Petra vraćam se u četvrtak ujutro. I već sam naručena kod frizerke i na nokte dopodne haha. :3
@Petra vraćam se u četvrtak ujutro. I već sam naručena kod frizerke i na nokte dopodne haha. :3
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ne mora ti ići - ali, ako ti ne ide i ako si zaostala u tome području, to je definitivno tvoj problem a ne problem jezika. Nemaš pravo zato govoriti da je gramatika kao područje jezika sranje jer nije - naprotiv, književnost se sastoji od gramatike i ideje, a gramatika se sastoji od niza pisanih i nepisanih pravila. Ako pogledamo što je što, a sad smo i rekli, možemo komotno reći da je gramatika nešto što se može istraživati godinama i godinama, a pri tome ne mislim na školovanje već na hobi istraživanje ili jezikoslovstvo. Ukoliko imaš 4, onda ti to ne ide, makar se kod nas govori da je 4 "super", jer 5 imaju samo "odabrani". Ma daj, možeš misliti. 4 kao ocjena je sranje i gotovo. Ocjena 4 znači da nisi izvrstan, nego si vrlo dobar, što znači da si prosječan. Ocjena 5 znači da znaš znanje, znači da se zalažeš i daješ si truda. Ocjena iz jezika ne mora se donijeti na temelju zbroja ocjena i dijeljenja istih. Nije svaka ocjena isto važna, kao ona iz gramatike i ona iz recitiranja. Pismeni rad je nešto drugo - to je kao "ispit" iz književnosti. Ukoliko pak iz književnosti imaš 1 ili 2 to je isto veliki bed, jer nikad neće biti ništa od tebe. Sad ćeš me možda vući za riječ i reći da sam rekao da je književnost "sranje" - no ja to nisam rekao. Ja sam rekao da je književnost sastavni dio jezika, što i jest, no da se književnost tvori od drugih područja jezika. Ono nije umjetno područje, niti ga je, kao gramatiku, izmislila država, dakle, potrebno je. Jedno se veže s drugim i tu si ne možeš pomoći. Nisi nadarena i može ti biti samo jedno - neizmjerno žao. Strukovni predmeti nisu ništa više od znanja koje se nameće pod "moraš" za tvoju struku i to je tako. Strukovni predmeti nemaju puno prostora za istraživanje, ne mogu se širiti jer su već prošireni i istraženi (izuzev informatici i sličnima) što znači da zabadaš nos u nešto što je već poznato. Tako, na temelju tih činjenica, možemo reći da nikad neće biti potpune osobe od tebe. Radit ćeš neki "jadan" posao, poživjeti 60-70-80 godina ali nećeš napraviti ništa čime će se svijet ponositi. Ideš u takve, krive vode i to je to. Ne shvaćam zašto sama sebe pokopavaš na tako niski nivo, ali, eto... Ja imam valjda oči širom otvorene i valjda jedino meni smeta što je sve više takvih kao ti, koji samo hoće zaraditi a ne žele pomoći svijetu istraživanjem novih ideja. Da nema takvih ljudi (a ima ih sve manje), ne bi bilo ni Applea, Microsofta, Googlea, Yahoo-a i sličnih velikih informatičkih/istraživačkih zajednica koji čine ovaj svijet lakšim i boljim za njegovo "korištenje". Da nema takvih, opet ponavljam, ne bi bilo ni ovog foruma, niti računala, niti televizora... Živjeli bismo u kamenom doba jer to tako "mora biti", jer se ne zanimate za ništa i gotovo. Ja ne shvaćam kako neki ljudi mogu biti tako "uski". Ali, eto, opet velim, to sam ja, geekić koji želi napraviti svijet boljim i koji gleda svojim očima koje su očito "otvorenije" od drugih. To što imaš iz takvih predmeta 4 ili 5, tvoj je problem. Niti iz strukovnih predmeta ne možeš imati 5. S takvim nečim se ne hvali, s takvim se samo srami!
MirandaFan™- Drama Queen
Nije istina! Obožavam čitati, ali ne knjige kakve čitate vi. Ja čitam knjige koje su poučne, a te knjige se tiču jezika i informatike. Ja čitam takve knjige. Zato sam rekao da nisam pročitao niti jednu "knjigu" nakon lektire, jer očito poučno štivo za vas nije "knjiga".Simline je napisao/la:Toliko je ovo . fuj
KAžeš ne voliš čitati fuj
MirandaFan™- Drama Queen
Ne za mene su knjige i poučna literatura samo PlayBoy časopisi i sex romani. I crni humor
To je show literatura i dobrodošla je.Simline je napisao/la:Ne za mene su knjige i poučna literatura samo PlayBoy časopisi i sex romani. I crni humor
MirandaFan™- Drama Queen
Ja glupa jer imam 4 iz gramatike? I vrhunac, ideš mi govorit o strukovnim predmetima. Znaš li ti uopće šta je računovodstvo? To je disciplina koja zahtjeva koncetraciju, znanje i iskustvo. Zezneš jedan konto i možeš se jebati. A sad zamisli da imaš 30 promjena, i za svaku treba napraviti po 3 konta, izračunati PDV i pretporez... I ti meni pričaš da je to jadno i neće mi koristiti? Također, misliš da se taj tebi "jadan" posao može obavljati bez znanja o vođenju financija, dokumenata i sastavljanju dopisa. MENI će to trebati više nego književnost, zato molim te šuti i nemoj se pametarit o nečem o čemu nemaš blage veze. ;)
Classy- Designer
Da, imam blage veze. Strukovni predmeti su plitki i bok. Znam ja dobro što je računovodstvo u praksi - ne moraš mi pričati, stara mi svaki dan radi računovodstvo. Ne zahtjeva koncentraciju niti znanje, jer se sve radi na računalima - ništa se ne radi ručno. To što vi sve radite i računate ručno vaš je problem - odnosno problem školstva. Učite ručno jer "u slučaju nestanka struje" i bla bla, a nitko ne zna za UPS (googlajte). Za sve postoje programi koji se, istina Bog, plaćaju za komercijalu, ali bolje to nego računati ručno. Izdatak koji će vam koristiti 20 godina. Zato, ne seri mi. Osnove prava se uče, kasnije to ide samo. Velim, znam, ne bubam.Malibu Barbie je napisao/la:Ja glupa jer imam 4 iz gramatike? I vrhunac, ideš mi govorit o strukovnim predmetima. Znaš li ti uopće šta je računovodstvo? To je disciplina koja zahtjeva koncetraciju, znanje i iskustvo. Zezneš jedan konto i možeš se jebati. A sad zamisli da imaš 30 promjena, i za svaku treba napraviti po 3 konta, izračunati PDV i pretporez... I ti meni pričaš da je to jadno i neće mi koristiti? Također, misliš da se taj tebi "jadan" posao može obavljati bez znanja o vođenju financija, dokumenata i sastavljanju dopisa. MENI će to trebati više nego književnost, zato molim te šuti i nemoj se pametarit o nečem o čemu nemaš blage veze. ;)
MirandaFan™- Drama Queen
Da, na kompu se danas radi, ali ne sve. I bome zahtjeva koncetraciju. Koliko ima tih vrsta dokumenata... Zato ne seri ti meni. Mislim da bi se prevrnuo da ti pokažem neke stvari iz strukovnih predmeta.
Classy- Designer
Sve, sve!Malibu Barbie je napisao/la:Da, na kompu se danas radi, ali ne sve. I bome zahtjeva koncetraciju. Koliko ima tih vrsta dokumenata... Zato ne seri ti meni. Mislim da bi se prevrnuo da ti pokažem neke stvari iz strukovnih predmeta.
Ukoliko škola ne radi sve automatski - normalni svijet radi. Velim, teorija i praksa različiti su pojmovi. Zahtjeva koncentraciju, ali ne zahtjeva pamet. Velim, za sve je već automatizacija. To kaj škola ne radi tako, njihov problem! :P
MirandaFan™- Drama Queen
Šta pričaš ti? Ne znaš šta pričaš. Ajde molim te ne provociraj više s tim pametarenjem. Radije se idi igrat malo van, druži se, socijaliziraj sa stvarnim ljudima. Ako ništa drugo, živciraj stvarne ljude. Opet tražiš ban.
Classy- Designer
Pričam iz iskustva. Doduše, ne mog, ali, znaš što mislim. Ja ne znam što ti pričaš, jer mi je mama radila u unosnoj firmi i sve je bilo automatizirano. Naravno, treba novca za license, ne može baš ni svaki PIII proc gurati programe... :)Malibu Barbie je napisao/la:Šta pričaš ti? Ne znaš šta pričaš. Ajde molim te ne provociraj više s tim pametarenjem. Radije se idi igrat malo van, druži se, socijaliziraj sa stvarnim ljudima. Ako ništa drugo, živciraj stvarne ljude. Opet tražiš ban.
MirandaFan™- Drama Queen
Da je računovodstvo glupo i jednostavno onda ga ne bi padalo pola škole.Shut up.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Zato što upisuju budale.Pahuljica je napisao/la:Da je računovodstvo glupo i jednostavno onda ga ne bi padalo pola škole.Shut up.
MirandaFan™- Drama Queen
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Zato što upisuju budale.Pahuljica je napisao/la:Da je računovodstvo glupo i jednostavno onda ga ne bi padalo pola škole.Shut up.
Budale?Odakle ti pravo nazivati ljude budalama, šta budale su ako upisuju školu koja se bavi danas najvažnijom stvari na svijetu-financijama?
Šta bi svi trebali se baviti informatikom?!
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Hrvoje samo ću ti reći odrasti i ne seri Hanni. Cura je starija od tebe i odraslija.
I briga me što sad napucavam ali uvijek ću braniti članove foruma do kojih mi je stalno, s kojima sam povezan i koji su nekada pomogli meni.
Hrvoje da sam ja admin već bi letio s foruma.
I briga me što sad napucavam ali uvijek ću braniti članove foruma do kojih mi je stalno, s kojima sam povezan i koji su nekada pomogli meni.
Hrvoje da sam ja admin već bi letio s foruma.
Pa napokon, ja ne shvaćam kako netko može biti toliko tvrdoglav. Ja jesam tvrdoglav ali uvijek se priklonim večini na forumu iako često imam osobno mišljenje hehe.
Nema me 1 dan i više uopće ne mogu pratit šta se događa. Samo sam uspjela pohvatat da smo svi snobovi, da bi se on jebao i još one njegove tehnologije.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Forum is a better place now :D
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 32 / 40.