Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Chat :)
A jbg, desi se. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Jebemu mater, tad je imao, okvirno govorim, 58. Valjda zna što znači zaštita, što znači "napraviti dijete"? Mislim, bilo bi mi jasnije da se tako nešto desi nekim "klincima" od 20 godina nego nekima od ~60. Mah, ne znam. Kako ne misle na dijete? Pa on ima 70 i više... Dijete ima 13. Jadno dijete. Što će... Mislim... Onak'... Znaš na kaj mislim. :/Princess. je napisao/la:A jbg, desi se. ><
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ma znam. Meni je isto to bolesno.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Vjerovatno je i samom djetetu, hahah. Al', velim... Nije da bih bio pre veseo da mi je starom ostalo 5 godina života, a izgleda kao suha šljiva.Princess. je napisao/la:Ma znam. Meni je isto to bolesno.
MirandaFan™- Drama Queen
Nama je sad trudna ova iz geografije. I to vam je problem s tim mladim uciteljicama. Uvijek isto. Sada čekamo ovu iz engleskog.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
A, jebiga sad, pa nisu one krive. Šta, pa moraju bit napumpane ak' hoće djecu.Phalange. je napisao/la:Nama je sad trudna ova iz geografije. I to vam je problem s tim mladim uciteljicama. Uvijek isto. Sada čekamo ovu iz engleskog.
MirandaFan™- Drama Queen
Nama je ova iz engleskog sada prošla na porodiljni i ova nova me tako iritiraa...
ima nekakav mutavi naglasak,CIJELO VRIJEME priča ne engleski i radi mutave face ><
I iz glazbenog,a ova nova krešti gore nego ja xd
ima nekakav mutavi naglasak,CIJELO VRIJEME priča ne engleski i radi mutave face ><
I iz glazbenog,a ova nova krešti gore nego ja xd
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Ja sam više engleskoga naučio u godinu dana od prošle, koja mi je predavala od 1. do 4. nego li u dvije pune godine kod ove koja mi predaje sada. Hvala bogu da imam završen "Advanced" "certifikat" u East London School of English, hahah.
MirandaFan™- Drama Queen
Ček, Slavoljube jesi ti išao tamo ili...?
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Mda, 2 mjeseca. Bio sam najmlađi tamo. Ovi ostali su imali po 40. ><'Phalange. je napisao/la:Ček, Slavoljube jesi ti išao tamo ili...?
MirandaFan™- Drama Queen
De mene živcira više engleski, točnije profesorica koja od mene očekuje nemam pojma šta jer sam ja najbolje napisala inicijalni na početku i uvijek sam sve znala, a sad mi se neda mrdnut. Meni svi predmeti glupi do jaja, ništ mi se ne uči.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Engleski nije glup! Zavolio sam ga, hehe. I morao sam, jer su me starci zajebavali samo za jedno - da moram znati engleski. Zato su me i vodili na ta sranja čak do Londona. Sad znam i transkripcije čitati (i pisati, valjda :O). Govno koje mi ne treba, ali starce veseli. ><'Malibu Barbie je napisao/la:De mene živcira više engleski, točnije profesorica koja od mene očekuje nemam pojma šta jer sam ja najbolje napisala inicijalni na početku i uvijek sam sve znala, a sad mi se neda mrdnut. Meni svi predmeti glupi do jaja, ništ mi se ne uči.
MirandaFan™- Drama Queen
Pa nije i koristit će mi, ali mi se svejedno neda učit to. Znam kolko mi treba, samo trebam još naučiti te poslovne stvari što će mi trebati, a to ćemo učiti u 4. razredu i što se mene tiče, dalje mi ne treba.
Classy- Designer
A jeste se raspisali, ništa ne skužim kad dođem haha :D
Sutra četvrtak, već!Vikend se bližiii, jesss :D
Sutra četvrtak, već!Vikend se bližiii, jesss :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Jedva čekam, u subotu idem na rođendaan B)
Classy- Designer
Pahuljica je napisao/la:Sutra četvrtak, već!Vikend se bližiii, jesss :D
Ni jednom vikendu se nisam nikad veselila kao ovome :)
Uf, sad ćemo se veseliti svakom... pogotovo kad nas krenu zlostavljat, nas će već sljedeći tjedan. Baš su srčeka, čak su i najavili da će pitat.
Classy- Designer
Uff, i ja se veselim suboti, nadam se nečemu dobrome haha :D
Pahuljica- Dude
Ja jedva čekam sutra! Uopće me nije briga za školu u sljedećih 5 dana. Kod nas se održavaju 'Dani Vina', traju 4 dana i bit će preeedobro kao i svake godine ^^ Jedva čekam. :)
Pahuljica je napisao/la:Uff, i ja se veselim suboti, nadam se nečemu dobrome haha :D
Uuu ;)
Classy- Designer
Cannibal je napisao/la:Pahuljica je napisao/la:Sutra četvrtak, već!Vikend se bližiii, jesss :D
Ni jednom vikendu se nisam nikad veselila kao ovome :)
Također. Želim samo normalno odspavat, normalno jesti, ići na rođendan i fino se zabavit. :D
Malibu Barbie je napisao/la:Pahuljica je napisao/la:Uff, i ja se veselim suboti, nadam se nečemu dobrome haha :D
Uuu ;)
Hahah, al sumnjam da ce se ista od planiranog ostvarit, uvik previse ocekujem :D
Pahuljica- Dude
Točkica je napisao/la:Ja jedva čekam sutra! Uopće me nije briga za školu u sljedećih 5 dana. Kod nas se održavaju 'Dani Vina', traju 4 dana i bit će preeedobro kao i svake godine ^^ Jedva čekam. :)
Sad preko vikenda? Kod nas su Voloderske jeseni :)
Ove godine nastupaju Teška industrija i Crvena jabuka... I u nedjelju netko treći, al nebitno.
Eto me iz škole, haha. x)
MirandaFan™- Drama Queen
I mene,trebala bi ić učit povijest al mi se nedaa ><
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 6 / 40.