Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Chat :)
Simline je napisao/la:ako si trudna cestitke bit ces divna majka.
Ako nisi trudna cestitke, ali kasnije pripazi
Da :)
I sretno sutra, biti će sve u redu, ma kako god bilo :)
Ja se isto, uopće ne mogu skoncentrirat na učenje duže od nekih 20 minuta....Osim ako nije nešto zanimljivo, a to je rijetkost. Meni kao da je početak ljeta ><
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
MirandaFan™ je napisao/la:Zato ti i jesi propalitet, hahah. ><'Malibu Barbie je napisao/la:Aj valjda će sve bit oke :D
Ja dobila kečinu iz povijesti, a sutra ću iz svega šta god me pita -.- stvarno nisam još raspoloženja za učenje, samo mislim na izlaske, kave... meni je ljeto i dalje.
Kaj da velim kad je tako? Ako nemaš ni jednu pozitivnu, propalitet si.
Sorry Hrvoje, ali kako nakon svega što napišeš (evo, ovo je sad primjer) možeš reći da te na forumu najviše živcira to što te nitko ne voli?! Pa kako bi te neko i volio!? Ne znam kako ne kužiš, kada ti toliko osoba kaže da prešutiš neki put i da fakat imaš preglupe komentare, zašto opet radiš iste stvari?
Točkica je napisao/la:MirandaFan™ je napisao/la:Zato ti i jesi propalitet, hahah. ><'Malibu Barbie je napisao/la:Aj valjda će sve bit oke :D
Ja dobila kečinu iz povijesti, a sutra ću iz svega šta god me pita -.- stvarno nisam još raspoloženja za učenje, samo mislim na izlaske, kave... meni je ljeto i dalje.
Kaj da velim kad je tako? Ako nemaš ni jednu pozitivnu, propalitet si.
Sorry Hrvoje, ali kako nakon svega što napišeš (evo, ovo je sad primjer) možeš reći da te na forumu najviše živcira to što te nitko ne voli?! Pa kako bi te neko i volio!? Ne znam kako ne kužiš, kada ti toliko osoba kaže da prešutiš neki put i da fakat imaš preglupe komentare, zašto opet radiš iste stvari?
Slažem se. Čitam ovdje gotovo sve nove postove i dovoljno sam vidjela. Nemoj misliti da si imun na bann zato što su te članovi izglasali da ostaneš.
Pa šta se uopće obazirete na takve komentare? Meni je baš svejedno šta mi on kaže. Samo ga ignorirajte.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Mi imali skracene casove tnx God.
Inace, sta jos ima?
Inace, sta jos ima?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ako netko nema niti jednu pozitivnu, i ako se baš ni malo ne brine oko toga - on je propali slučaj, pa baš ako se ta osoba zvala mojom majkom / najboljim prijateljem! :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ok.
Ja čekam vikend, haha. Ide mi se van, nisam ovaj vikend išla. :)
Ja čekam vikend, haha. Ide mi se van, nisam ovaj vikend išla. :)
Princess.- Administrator
Već treći put ovaj mjesec. Već mi je neugodno frendu govoriti da me unbana. Strahota. ><'Balkan SMF je napisao/la:Žao nam je MirandaFan™, zabranjen vam je pristup ovom forumu!
Kako ti se da tolko srat :S
Ova zabrana nije postavljena da istekne.
MirandaFan™- Drama Queen
A možda da se naučiš normalno ponašat se to nebi događalo. :D
Princess.- Administrator
Mah, prije sam bio SMOD tamo. Nešto kao admin, uglavnom. Došlo je puno žalbi na to da, kao, sankcioniram druge a i sam serem, pa sam podlegnuo pritisku (uzeli mi) i sad me drže na piku. Sva sreća da mi je frend admin, hahah. ><'Princess. je napisao/la:A možda da se naučiš normalno ponašat se to nebi događalo. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Točkica je napisao/la:Princess. je napisao/la:A možda da se naučiš normalno ponašat se to nebi događalo. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Točkica je napisao/la:Princess. je napisao/la:A možda da se naučiš normalno ponašat se to nebi događalo. :D
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Julia, šta je bilo kod doktora? :)
Princess.- Administrator
Julija kako je prošlo? :D
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Saberi se.MirandaFan™ je napisao/la:Već treći put ovaj mjesec. Već mi je neugodno frendu govoriti da me unbana. Strahota. ><'Balkan SMF je napisao/la:Žao nam je MirandaFan™, zabranjen vam je pristup ovom forumu!
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
teamo♥ je napisao/la:Nisam i mnogo me strah ne mogu to da opišem.Nešto je jače od mene da uzmem taj prokleti test i vidim šta je. Ne znam,šta ako je pizitivan. Mislim,ceo mi se život sveo na strah od plusa...
Kako je prošla? :)
Malibu Barbie je napisao/la:Saberi se.MirandaFan je napisao/la:Već treći put ovaj mjesec. Već mi je neugodno frendu govoriti da me unbana. Strahota. ><'Balkan SMF je napisao/la:Žao nam je MirandaFan, zabranjen vam je pristup ovom forumu!
Dobro jutro. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Bok. ><'Točkica je napisao/la:Bokić ljudeki :)
Škola popodne a ostalo mi 10 MB na mobitelu... Duga, duga noć (tak' to zovem, haha) s upaljenom Operom koja smanjuje potrošnju MB-a, haha. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Hahah, evo ja bas sad idem doma. Bili su skracni sati jer je pukla cijev i nema vode :')
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Kakve to veze ima? Mislim, kaj će vam voda?.RockLady. je napisao/la:Hahah, evo ja bas sad idem doma. Bili su skracni sati jer je pukla cijev i nema vode :')
Mi smo imali i kad nije bilo struje - ono, jesen, 18:30h, svijetle samo one male diodice koje s e pale kad nema struje. Hahah.
MirandaFan™- Drama Queen
Pa zato jer smo svi umirali od žeđi, nismo ništ za piti imali a i s čim da moćimo spužvu za prat ploču xD I wc-i nisu radili xD
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Nama ispred škole kopaju neke cijevi pa dok dođem do škole puna sam blata i nesmijemo van pod odmorom zbog toga,a i isto nemamo vode xd
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 31 / 40.