Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 33 / 40.
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Chat :)
Zašto je morala obrisati stranicu? Ukoliko ima IQ sobne temperature, to joj je dovoljno. Treba znati samo otići na Hide My Ass!, nakon toga instalirati Chromium (ne Chrome!) i na njemu još otvoriti privatnu karticu. Uz to, eventualni flag changer u vidu sjebavanja geolokacije (što nitko ne može vidjeti, al' ok) i Bog si. Nema šanse da te skuži rođena majka. Još jedna mogućnost, možda malo teža, je instalirati light Windows XP na VirtualBox (ili nešto slično) i onda ima neku ludu IP adresu s ludim HDD keyem jer je ipak to virtualka. Kad poželi nestati, obriše virtualku i gotovo.Guess. je napisao/la:hahhaah
Zvonoo
Joj sta ove serije rade od nas. Cura iz nase skole je napravila fb profil gossip girl i pisala -traceve- o nama. Cak je i o meni nesto napisala, kao nema fb jer joj roditelji ne daju. WTF ja sam se smijala ko kreten pola sata na to. Mislim na sta su neki spali to je strasno. Nakon par stranica morala je obrisati stranicu hahhahaha
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Guess. je napisao/la:hahhaah
Zvonoo
Joj sta ove serije rade od nas. Cura iz nase skole je napravila fb profil gossip girl i pisala -traceve- o nama. Cak je i o meni nesto napisala, kao nema fb jer joj roditelji ne daju. WTF ja sam se smijala ko kreten pola sata na to. Mislim na sta su neki spali to je strasno. Nakon par stranica morala je obrisati stranicu hahhahaha
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA, nisko, nisko, ali domišljato lol
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja samo ne kužim kako su ostali naletjeli na taj profil - mogu ja napraviti profil Idiot On, al' tko će me naći na fejsu? Jebeš zabave ako nema čitatelja, hahah.Phalange. je napisao/la:Guess. je napisao/la:hahhaah
Zvonoo
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA, nisko, nisko, ali domišljato lol
MirandaFan™- Drama Queen
Pa bojkotovali su je i isfurala se i onda se sama povukla ;)
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Hahahha, strašno :)
Da stvar bude gora, kod nas je neka isfrustrirana osoba muškog (!) roda (znači Gossip Boy xD) otvorila blog i tamo tračala cijeli grad i okolicu, vrijeđala i tako. Na kraju se povukao jer su mu ljudi ostavljali negativne komentare i govorili mu da je š*pak jer ništa ne želi reći u facu nego tako anonimno :)
Da stvar bude gora, kod nas je neka isfrustrirana osoba muškog (!) roda (znači Gossip Boy xD) otvorila blog i tamo tračala cijeli grad i okolicu, vrijeđala i tako. Na kraju se povukao jer su mu ljudi ostavljali negativne komentare i govorili mu da je š*pak jer ništa ne želi reći u facu nego tako anonimno :)
To moja sestra oće jer ja uvijek znam sve tračeve pa njoj ispričam. To je kad recimo imaš vezu, dobar si s nekim iz nekog većeg društva i ta osoba ti hrpu toga ispriča, ali ja to samo sestri pričam. Ima prljavih stvari stvarno, začudi te da neka osoba može to napraviti... Ali opet, to su samo tračevi. Mogu i ne moraju biti istiniti.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Kad su glupi i imaju slabu snagu volje. Ja bih držao kontinuitet jer ne mogu me optužiti - ne znaju da sam to ja, a pretpostavke su nešto sasvim drugo.
MirandaFan™- Drama Queen
Gossip boy hahahahahahaha Evo hrvoje postani jedan ahah
Isfurao sam to već odavno. Doduše, nisam bio baš boy, nego sam bio Josipa, al' to mi je bila najmanja briga. Jebiga, peti razred, novo okruženje... Dobro ti dođe pljuvanje na statusima, kaj ne? ><'Guess. je napisao/la:Gossip boy hahahahahahaha Evo hrvoje postani jedan ahah
MirandaFan™- Drama Queen
U ja volim ubijat ljude po hodnicima i naglas ih tracat i u facu im bacat sranja. Jer znaju i da odu nekome me tuzit nitko mi nece nista jer me ucitelji vole i znaju da ja to nikada ma kaki nebi ja ucnio hehe.
Tako da imam podlogu da kenjam po drugima
To nije fora. Više mi je fora, negdje anonimno i s anonimnim profilom napisati: Ja sam osmi razred a ti si pogledao moju sestru koja je peti. Čekam te pred školom na početku nastave da ti razbijem kosti i razdijelim zdjelicu. Cheers!. Onda kad se žale na satovima razrednika a ja jedva susprežem smijeh, hahah. Ili, još bolje, kad sam pitao dosta njih za broj telefona, i kad su to već zaboravili, za oko dva mjeseca, počeo ih nazivati u ludo doba noći - uglavnom kad bih se probudio za pišanje, u 2-3h u noći. Isto je bilo puuno žalbi na satu razrednika, ali mi nitko nije mogao ništa jer sam zvao s Tomato kartice koja nije registrirana, a dobio ju na poklon moj djed tak' da... Hahahah.Simline je napisao/la:U ja volim ubijat ljude po hodnicima i naglas ih tracat i u facu im bacat sranja. Jer znaju i da odu nekome me tuzit nitko mi nece nista jer me ucitelji vole i znaju da ja to nikada ma kaki nebi ja ucnio hehe.
MirandaFan™- Drama Queen
Ja baš nisam neka tračerica, ali znam dosta toga. Tj. ja saznam jako puno stvari o ljudima i 80% ne govorim dalje, osim sestri i ponešto najboljoj frendici haha :P
Classy- Designer
Tako i ja. Stvarno saznam svašta o svakome, ali skoro ništa ne govorim. Mislim, naj frendicama kažem sve, ali da bi sad nekome ovako išla pričat, nema šanse.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Meni je prefora kada tako nešto znam, a budući da isto nikome ne govorim, nitko ne zna da to znam xD
..i onda kasnije kada mi to netko ispriča, imam facu :O,i ono: "Stvaarno?? Ajmee..."
ahahah :)
..i onda kasnije kada mi to netko ispriča, imam facu :O,i ono: "Stvaarno?? Ajmee..."
Dadada! :)Točkica je napisao/la:Meni je prefora kada tako nešto znam, a budući da isto nikome ne govorim, nitko ne zna da to znam xD
Ali nema ništa bolje kada znaš da ti osoba laže i praviš se da vjeruješ. I onda si mislim 'e kako ću te sjebat, mene nađe da mi laže...' :D
Classy- Designer
Joooj, to mi je najdraže. Slušat nekoga kako ti laže u facu, a ti znaš cijelu istinu, haha.
Kako sam ja jednoj curi rekla da znam da mi laže, skoro je umrla od srama, haha.
Kako sam ja jednoj curi rekla da znam da mi laže, skoro je umrla od srama, haha.
Princess.- Administrator
Hahah bas.. Ja samo najboljim govorim i sestri. I tako i one meni. Mada ja znam ponekad istrtljati i sto ne treba ahha ali rijetko. Suzdrzavam se.
Ajme šta ja mrzim tračeve i tračerice...
Al' mrzim kad nešto saznam što ne bi tila saznat onda se cilo vrime mislin jel to istina...hahah..
Ajme, ovaj vikend mi je bio neočekivano ubitačan..mislila sam da necu nigdje ic ovi vikend, onda na kraju završila na motorijadi u skroz drugom gradu HAHAH
toliko se toga dogodilo ovaj vikend, da me nece cudit ako sutra dobijem koju jedinicu, hahah :D
Al' mrzim kad nešto saznam što ne bi tila saznat onda se cilo vrime mislin jel to istina...hahah..
Ajme, ovaj vikend mi je bio neočekivano ubitačan..mislila sam da necu nigdje ic ovi vikend, onda na kraju završila na motorijadi u skroz drugom gradu HAHAH
toliko se toga dogodilo ovaj vikend, da me nece cudit ako sutra dobijem koju jedinicu, hahah :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Brži od svjetlosti (i 98% Hrvata). :P
MirandaFan™- Drama Queen
WOW, ljubomorna sam.
Cekaj, ne, nisam.
Sta ima ljudi? Kako proso ponedjeljaak?
Cekaj, ne, nisam.
Sta ima ljudi? Kako proso ponedjeljaak?
Ja nisam bila u školi, boli me grlo. I nadam se da neču ni sutra ić :)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Ja dobila 5 iz biologije jer sam imala šalabahter :3
i iz povijesti iz karte 4,tj.zbrojila nam je ocijenu iz prvog puta koja mi je bila 3 i od danas koja je 5 i to je 4 :)
i iz povijesti iz karte 4,tj.zbrojila nam je ocijenu iz prvog puta koja mi je bila 3 i od danas koja je 5 i to je 4 :)
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Ja sam dobila 3 iz povijesti :( Učila sam ko budala i sva se uplašim kad dođem odgovarat i dobijem 3! -.-
Ja sam danas bila dežurna i umrla sam od dosade. -.- Ali barem nisam trebala bit na nastavi, ahah. :D
Princess.- Administrator
Ja sam danas dobila 5,5 iz goegrafije. Al' ono, nije da sam skoro srčani doživila AHAHHA :'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 33 / 40.