Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
+9
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Little Monster^^
*LadyBird*
Phalange.
Princess.
.BarbieBitch.
teamo♥
13 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
Nemanja je završio škoklu pre 3 godine,a ja ću taman da završim školu. Završava mi 14.5.2013 godine,a meni je termin da rodim 25.5. :))
Ja nisam niti planirala da se dalje školujem,jer ću da završim za medicinsku sestru,a možda ću kasnije da odem na tečaj za stjardesu(pošto mi je ćale pilot haha :)) )
A Nemanja radi u kafiću od njegovog ćaleta i uskoro će valjda da otvori svoj ;)) tako da je s tim zbilja ono sve dobro
Ja nisam niti planirala da se dalje školujem,jer ću da završim za medicinsku sestru,a možda ću kasnije da odem na tečaj za stjardesu(pošto mi je ćale pilot haha :)) )
A Nemanja radi u kafiću od njegovog ćaleta i uskoro će valjda da otvori svoj ;)) tako da je s tim zbilja ono sve dobro
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Re: Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
I ta cura valjda jedva ima srednju. Baš joj to treba, jel'?*LadyBird* je napisao/la:teamo♥ je napisao/la:Hvala :)
Jesu,ali verovatno zato jer je moja majka i sama rodila rano pa ono... :)
U nas je cura sa 16 godina rodila i svi su bili šokirani, i sada, godinu kasnije- ja tu curu viđam sa malom djevojčicom u parku kako se igraju, slikaju, stvarno su prekrasne. :)
A nego, hoćete se ti i Nemanja nastavljat školovat? Fakultet i tako to?
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ajde, nije sva životna radost u školi i učenju i novcima koje zarađuješ.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Nije radost biti neobrazovan ni nenaučen. Mislim, da, postoje veće radosti, ali kasnije... Kaj će biti?Malibu Barbie je napisao/la:Ajde, nije sva životna radost u školi i učenju i novcima koje zarađuješ.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ajme, svaka čast što se možeš nositi s tim da ćeš postati mama! :)
Sretno vam bilo, baš je lijepo da su svi to prihvatili! :)
Sretno vam bilo, baš je lijepo da su svi to prihvatili! :)
Hvala...:))
Ja mnogo volim decu a i poklopilo se da ću taman završiti školu prije porođaja znači,imaću završenu srednju školu i moći ću da radim :))
Ja mnogo volim decu a i poklopilo se da ću taman završiti školu prije porođaja znači,imaću završenu srednju školu i moći ću da radim :))
teamo♥- Brainiac
Jel te strah svega što te čeka? :)
Nemaš pojma koliko...ali ono,s Nemanjom sad sam prkatički svaki dan kao i s Tanjom i ostalima s kojima ne mogu da mislim na to šta će da bude već sam s njima fokusirana na ono šta je sada. Naprimer danas smo išli posle škole na picu i sad sam došla iz bioskopa i knjižare jer je Nemanja išao da kupi knjige za bebe haha budalee
teamo♥- Brainiac
Nemanja ti je super:3
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Jestee on je neverovatan i ne mogu opisati koliko ga volim...<3
teamo♥- Brainiac
Ful mi je drago zbog vas:3
A ovaj, hocete se vjencati prije poroda ili poslje?:)
A ovaj, hocete se vjencati prije poroda ili poslje?:)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Necemo da se vencamo jos...mooooozda na ovo leto sad koje sledi,ali ne planiramo venčanje tako skoro :)
teamo♥- Brainiac
Gledam i ne mogu vjerovati haha. Julia je trudnaa ajmeee
Čestitam ti i želim sve sve sve sve najbolje
Čestitam ti i želim sve sve sve sve najbolje
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
Ajde drago mi je da si sretna, i da nećeš pobacit i da ćeš se brinuti za to dijete kak spada :)
I jako ti je lijepa tetovaža
I jako ti je lijepa tetovaža
Hvala ti Leica ljubim te
Hvala :))
Hvala :))
teamo♥- Brainiac
I sad gledam po chatu kako ti govoriš o bebi a sjetila sam se da si govorila da ćeš nam nekako javiti da li je + ili - . I onda sam ušla u ovu kolumnu, nisam bila nešto često na forumu pa nisam vidjela da si napisala. Drago mi je što ćeš postati mama i taj tvoj Nemanja je baš dobar. :) Ne mogu ni zamisliti u kakvom si stanju bila kad si saznala da si trudna. Ali mi je drago što ćeš se brinuti za to dijete i roditi ga dok neki ne bi mogli :)
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» •-> Daleko je Amerika , jos je dalje Australija , al je dalje srce moje sto voli srce tvoje ! ♥
» Knjige nisu out
» ..da razjasnim neke stvari... :)
» Stvari koje vas živciraju
» Nekoliko stvari koje su važne, a mi ih neznamo o vama!
» Knjige nisu out
» ..da razjasnim neke stvari... :)
» Stvari koje vas živciraju
» Nekoliko stvari koje su važne, a mi ih neznamo o vama!
Stranica 2 / 2.