Kako napraviti blend?
+2
*Just Smile*
Doll.
6 posters
Stranica 1 / 1.
Kako napraviti blend?
PS tutorial - kako napraviti blend
Ovako,evo tutorial,jedan kratki,kako napraviti blend.
01.Kao prvo trebate naći najmanje 2 HQ slike koje će se "spajati" i otvorite novi dokument.
02.Ja sam izabrala 2 Vanessine slike.Sada te ćemo te slike,tehnikom copy-paste ili jednostavno odvlačenjem layera staviti u novi dokument.Smanjite ih kako bi stale,i ostaviti ih da se malo preklapaju kako bi ih mogli zblendati.Trebate u layer toolu izabrati koja će vam slika biti prva,tj. od koje će te izbrisati višak.
03.Sada ćemo uzeti Erase Tool i soft brush,jer ona ima rubove mekane.Najbolje je uzeti veličinu 45,65...a kasnije za manje djelove uzmite manje ili čak za prste i ove ostale detalje hard brush,onda koja nema mekane rubove.
I krenimo sada sa blendanjem.U layer toolboxu vam mora biti označen gornji layer, tj layer koji preklapa onaj donji, i s kojeg brišete višak.Sada krenite brisati djelove te slike koji vam netrebaju..Boje di se slike preklapaju jedan sa drugom trebaju biti salivene..
04.Sada kada smo to završili na blend dodajemo texture,tekst i druge efekte.
Blend spremite kao JPG format ili PNG ako želite da vam pozadina koju ste ostavili praznu bude prazna a ne bjela...
Ja sam na kraju dobila ovo:
I to je to,ako imate poteškoća,slobodno pitajte.
Credits:Simsomanija
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje na drugim stranicama,blogovima i forumima
DA NEBI DOŠLO DO NESPORAZUMA, OVAJ SAM TUTORIJAL UZELA SAMO RADI NATJECANJA, KASNIJE GA MIČEM!
Ovako,evo tutorial,jedan kratki,kako napraviti blend.
01.Kao prvo trebate naći najmanje 2 HQ slike koje će se "spajati" i otvorite novi dokument.
02.Ja sam izabrala 2 Vanessine slike.Sada te ćemo te slike,tehnikom copy-paste ili jednostavno odvlačenjem layera staviti u novi dokument.Smanjite ih kako bi stale,i ostaviti ih da se malo preklapaju kako bi ih mogli zblendati.Trebate u layer toolu izabrati koja će vam slika biti prva,tj. od koje će te izbrisati višak.
03.Sada ćemo uzeti Erase Tool i soft brush,jer ona ima rubove mekane.Najbolje je uzeti veličinu 45,65...a kasnije za manje djelove uzmite manje ili čak za prste i ove ostale detalje hard brush,onda koja nema mekane rubove.
I krenimo sada sa blendanjem.U layer toolboxu vam mora biti označen gornji layer, tj layer koji preklapa onaj donji, i s kojeg brišete višak.Sada krenite brisati djelove te slike koji vam netrebaju..Boje di se slike preklapaju jedan sa drugom trebaju biti salivene..
04.Sada kada smo to završili na blend dodajemo texture,tekst i druge efekte.
Blend spremite kao JPG format ili PNG ako želite da vam pozadina koju ste ostavili praznu bude prazna a ne bjela...
Ja sam na kraju dobila ovo:
I to je to,ako imate poteškoća,slobodno pitajte.
Credits:Simsomanija
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje na drugim stranicama,blogovima i forumima
DA NEBI DOŠLO DO NESPORAZUMA, OVAJ SAM TUTORIJAL UZELA SAMO RADI NATJECANJA, KASNIJE GA MIČEM!
Re: Kako napraviti blend?
ajoj.ja bi to.
al mislim da ne ću moći.
imam Photoscape i nezz kako da to tamo napravim::S
al mislim da ne ću moći.
imam Photoscape i nezz kako da to tamo napravim::S
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Ne mozes na photoscapeu...
Ali postoji online photoshop..:)
Jako je dobar,potrazi na ps maniji...:)
Ali postoji online photoshop..:)
Jako je dobar,potrazi na ps maniji...:)
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
aha.a probat ću.
tnx.:)
tnx.:)
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Eto,postavila sam ja link,negte ti je u Club of artistic souls :)
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Uspjela sam. Hvala puno^^
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Kaj tu imaš uspjeti?
Mislim, nisam ni čitao uputstva, ali, koliko vidim, ovo je nekakav brush tool. Mislim, dobro, nekome je i to teško, ali... Meni je to jadno, ne zato što je lagano za napraviti, nego zato što je outcome nikakav.
Mislim, nisam ni čitao uputstva, ali, koliko vidim, ovo je nekakav brush tool. Mislim, dobro, nekome je i to teško, ali... Meni je to jadno, ne zato što je lagano za napraviti, nego zato što je outcome nikakav.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Dobro je, Hrvoje.
Phalange.- Drama Queen
Nije dobro što ovakav tutorial zauzima medijski prostor na forumu, i što uopće netko radi nešto po ovom tutorialu.Honey. je napisao/la:Dobro je, Hrvoje.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Nije dobro što ovakav tutorial zauzima medijski prostor na forumu, i što uopće netko radi nešto po ovom tutorialu.Honey. je napisao/la:Dobro je, Hrvoje.
Ja sam početnik i ovaj mi je tut pomogao, i zato šuti.
Phalange.- Drama Queen
Similar topics
» Kako se tuširati kao žena, a kako kao muškarac.:D
» Što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
» PS Challenge :: Collage 'Blend' :: POBJEDNICA
» Kako se udebljati?
» Kako se udebljati?
» Što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
» PS Challenge :: Collage 'Blend' :: POBJEDNICA
» Kako se udebljati?
» Kako se udebljati?
Stranica 1 / 1.