Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Chat :)
Mom dečku je 3.10. rođendan, a ne znam šta bi mu kupila. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Kaj si ljuta? Za takav post mi treba ravno 5 sekundi, ako i toliko. :Ddalinda <3 je napisao/la:Bre zbilja ono pametan si mnogo svaka čast na ovakvom mudrom postu. Bezveze trošiš prste na tastaturi.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ajd bre klinjo odi da filozofiraš i pametuješ nekom drugom nemoj meni drkat po glavi ok? Ne znaš gde je mera.
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
???dalinda <3 je napisao/la:Ajd bre klinjo odi da filozofiraš i pametuješ nekom drugom nemoj meni drkat po glavi ok? Ne znaš gde je mera.
'ajde, marš. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Gle ti nemaš nit 13 godina,znači mogu sa iskustvom da kažem kako si nezreo i pojma nemaš o životu relano. nemam nit ja baš al ipak je to 6 godina razlike. Tako da...suzdrži se naprosto glupih komentara.
teamo♥- Brainiac
Aj bez svađe, može?
Princess.- Administrator
Nit mi je na kraj pameti.
Ja momku samo lepo kažem.
teamo♥- Brainiac
Pokloni mu nešto jedinstveno, tipa ručno rađenu narukvicu(one kožne ako nosi) ili sat ako nosi. Uvijek je ljepše dobiti neki poklon koji nema nitko, da mu daš do znanja da je poseban. ;)Princess. je napisao/la:Mom dečku je 3.10. rođendan, a ne znam šta bi mu kupila. ><
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Aha, 'ajde kao prvo - ne seri. Za uvod, kaj ne?dalinda je napisao/la:Nit mi je na kraj pameti.
Ja ne pričam o onom što ne znam, a kad pričam, to je zezancija koju tvoj mozak izgleda ne može shvatiti, pa ispadnu svakakve stvari. Očito je da si na tu medicinu upala preko neke debele veze jer ti s logikom i kruškama i jabukama nemaš pojma niti ikakve veze. Dobro izgledaš - mislim, 'ajde, može proći, a ostalo... Aha, baš te slušam, znaš. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Da, nešto tako sam i mislila. :D Ma smislit ću nešto, haha :pMalibu Barbie je napisao/la:Pokloni mu nešto jedinstveno, tipa ručno rađenu narukvicu(one kožne ako nosi) ili sat ako nosi. Uvijek je ljepše dobiti neki poklon koji nema nitko, da mu daš do znanja da je poseban. ;)Princess. je napisao/la:Mom dečku je 3.10. rođendan, a ne znam šta bi mu kupila. ><
I Hrvoje, molim te da prestaneš.
Princess.- Administrator
Budem, al' nek' i ona više odjebe od mene. Sve bude OK, onda počne srati na bilo kakvu zezanciju. :)Princess. je napisao/la:I Hrvoje, molim te da prestaneš.Malibu Barbie je napisao/la:Pokloni mu nešto jedinstveno, tipa ručno rađenu narukvicu(one kožne ako nosi) ili sat ako nosi. Uvijek je ljepše dobiti neki poklon koji nema nitko, da mu daš do znanja da je poseban. ;)Princess. je napisao/la:Mom dečku je 3.10. rođendan, a ne znam šta bi mu kupila. ><
MirandaFan™- Drama Queen
Hrvoje ja znam da se ti zezaš ali ja ti kažem da ponead znaš da pređeš granicu,nemaš meru. Ponekad naprosto radi neke normalne atmosfere na forumu moraš da znas da se izkontrolišeš :)
teamo♥- Brainiac
Onda ne pišeš jebeni post sa intonacijom luđakinje nego napišeš normalno. I, da, ti si prešla granicu 100 puta pa ti nitko ništa ne govori. A 18 imaš, jel'? :)dalinda <3 je napisao/la:Hrvoje ja znam da se ti zezaš ali ja ti kažem da ponead znaš da pređeš granicu,nemaš meru. Ponekad naprosto radi neke normalne atmosfere na forumu moraš da znas da se izkontrolišeš :)
MirandaFan™- Drama Queen
Mah ajde bre prekini više , neću da se svađam samo ti lepo kažem.
teamo♥- Brainiac
Zato ti velim - marš i bok. Zajebana si osoba i ljudi ti pašu samo onda kad tebi ide voda po mlinu. Jebi se - moram ti reći, pa makar ban pokupio.dalinda <3 je napisao/la:Mah ajde bre prekini više , neću da se svađam samo ti lepo kažem.
MirandaFan™- Drama Queen
Jel' vama baš ništa ne znači kad vam netko kaže da prestanete? -.-
Princess.- Administrator
Bar govoriš u množini, kaj mi jako imponira.Princess. je napisao/la:Jel' vama baš ništa ne znači kad vam netko kaže da prestanete? -.-
'ajde, dosta je. (:
MirandaFan™- Drama Queen
Ja tražim šta ću obuć za van. :D
Princess.- Administrator
I ja haha. Danas idemo na otvorenje nekog novog kluba u Beogradu ono svi kažu da je bomba klub :)
teamo♥- Brainiac
Uf, ja idem na rođendan i isto me muči što ću obući, ali neće biti u klubu nego u nekom iznajmljenom prostoru. Štikle znam da neću, ali štoo... Morat ću do New Yorkera popodne da vidim ima li kakvih košuljica lijepih.
Classy- Designer
Sad ne znam kod vas ali ja sam bila danas u New Yorkeru i ima mnogo lepih stvari nova je kolekcija :D
teamo♥- Brainiac
Ma, dobila sam jučer samo 100 kn od dide, ne znam šta ću s tim parama uopće moći kupiti od nove kolekcije. Nadam se da ću uloviti još neke stvari na popustu, vidjela sam prekrasnu košulju s leopard uzorkom. :3
Classy- Designer
Kolko je 100 kuna u euroima il ako znaš dinarima? haha
Jer kod nas je mnogo jeftino,pantalone možeš da nađeš za 700 dinara i majce isto tako nekako se vrte ciene.
Jer kod nas je mnogo jeftino,pantalone možeš da nađeš za 700 dinara i majce isto tako nekako se vrte ciene.
teamo♥- Brainiac
100 kn je oko 1500 dinara. :3
Classy- Designer
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 9 / 40.