Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Chat :)
Jao trgam se na moje ime hahaha. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Hrvoje: Ja ovo nisam napravila :'D
Ostali: Mene moji uopće ne puštaju poslije mraka, svi ostali idu, samo Petra ne ><
Ostali: Mene moji uopće ne puštaju poslije mraka, svi ostali idu, samo Petra ne ><
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Nisam ni ja. Sestra je došla malo khm khm. Hahahaha, al' je zato kraljevsko ime. Sad imam ime koje su sastavljale dvije cure. Jedna ružna, za drugu ne znam. HAHAHA.Phalange. je napisao/la:Hrvoje: Ja ovo nisam napravila :'D
MirandaFan™- Drama Queen
Phalange. je napisao/la:Hrvoje: Ja ovo nisam napravila :'D
dobro bre ti imaš 12, nije ni red da budeš kasno vani. Samo čekaj sve uvek u svoje vreme :)
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Definiraj kasno.dalinda <3 je napisao/la:Phalange. je napisao/la:Hrvoje: Ja ovo nisam napravila :'D
dobro bre ti imaš 12, nije ni red da budeš kasno vani. Samo čekaj sve uvek u svoje vreme :)
MirandaFan™- Drama Queen
Više od 11. Ovde u Srbiji maloletna deca malađa od 16 ne bi smela biti nakon 11 vani. Naravno oni od 15 isto mogu da prođu ko od 16 godina ali 12 se iapk uoči haha
teamo♥- Brainiac
Mrak padne daleko prije 11. :Ddalinda <3 je napisao/la:Više od 11. Ovde u Srbiji maloletna deca malađa od 16 ne bi smela biti nakon 11 vani. Naravno oni od 15 isto mogu da prođu ko od 16 godina ali 12 se iapk uoči haha
MirandaFan™- Drama Queen
Znam,ali ja kažem zakonski. Da se mene pita i kad budem i ako budem imala devojčicu od 12 godine dala bi joj do 9 dana bude vani. I onda svaka godina jedan sat više.
teamo♥- Brainiac
Što će biti kad bude imala 30? Onda će morati biti više dana u komadu vani hahah. :Ddalinda <3 je napisao/la:Znam,ali ja kažem zakonski. Da se mene pita i kad budem i ako budem imala devojčicu od 12 godine dala bi joj do 9 dana bude vani. I onda svaka godina jedan sat više.
Zezam se lol. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
pričam do 18 godine haha...
teamo♥- Brainiac
dalinda je napisao/la:pričam do 18 godine haha...
Hahah.
MirandaFan™- Drama Queen
Malibu Barbie je napisao/la:Jao meni je sinoć bilo savršeno... Nisam uopće imala potrebu za alkoholom, čak sam se brinula o pijanim ljudima i držala im kosu dok su rigali(potpuno novo iskustvo za mene hahah), plesali smo po stolovima, pjevali, zezali se, slikali. Jedna od najboljih noći ikad! I došla sam u pol 4. Keva me htjela ubit, ali nema veze, vrijedilo jee. :3
eto i što ti je falilo. Priznaj da si se osjećala super i ponosno jer si ti bila koja je pazila na tkzv. rigiće
To sam ja rekao u kolumni pa si me ti popljuvao. Baš si besraman. ><'Simline je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Jao meni je sinoć bilo savršeno... Nisam uopće imala potrebu za alkoholom, čak sam se brinula o pijanim ljudima i držala im kosu dok su rigali(potpuno novo iskustvo za mene hahah), plesali smo po stolovima, pjevali, zezali se, slikali. Jedna od najboljih noći ikad! I došla sam u pol 4. Keva me htjela ubit, ali nema veze, vrijedilo jee. :3
eto i što ti je falilo. Priznaj da si se osjećala super i ponosno jer si ti bila koja je pazila na tkzv. rigiće
MirandaFan™- Drama Queen
Je, bilo mi je stvarno bolje. Doživila sam prosvjetljenje haha. ^_^
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Malibu Barbie je napisao/la:Je, bilo mi je stvarno bolje. Doživila sam prosvjetljenje haha. ^_^
Ma tooo :'D
I reci roditeljima da si pomagala rigićima i tako to, možda vratiš njihovo povjerenje ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Da, par savijeta vjeruj dobar sam u izmotavanju :
1. Reci da si se odlično zabavila
2. Obavezno napomeni da si pomogla pijanim prijateljima
3. Reci da si u jednom trenutku izašla van iz kluba i bila 5 minuta vani i sabrala se i vratila. Kao svega ti je dosta bilo
4. Obavezno reci da kasniš jer si ovog puta ti nanašala prijatelje kući a ne oni tebe.
Hanna obavezno se vraćaj ranije kuć hehe
1. Reci da si se odlično zabavila
2. Obavezno napomeni da si pomogla pijanim prijateljima
3. Reci da si u jednom trenutku izašla van iz kluba i bila 5 minuta vani i sabrala se i vratila. Kao svega ti je dosta bilo
4. Obavezno reci da kasniš jer si ovog puta ti nanašala prijatelje kući a ne oni tebe.
Hanna obavezno se vraćaj ranije kuć hehe
Nisam bila u klubu :D Ma oke je, nju je samo naljutilo što sam kasnila sat i pol, trebala sam u 2 biti doma. Sljedeća subota do 11 vani i oke. x) A čekali smo taxi onak pol sata. >.< Policija nas rastjerala JE*EM IM MATER. haha
Classy- Designer
Bili smo u jednom iznajmljenom prostoru na drugom kraju grada haha. I to je tolko bolje nego gurati se u separeu ili za stolom u klubu. Neopisivo. Nije vruće, velik je prostor, a bilo nas je nešto više od 20 čini mi se.
Classy- Designer
Hahahah ma šta ti je, nije to ni lokal nego kao neka dvorana. :P
Classy- Designer
To se veli, drugim riječima, pripizdina ili ti prčvarija. Hahaha. ><'Malibu Barbie je napisao/la:Hahahah ma šta ti je, nije to ni lokal nego kao neka dvorana. :P
MirandaFan™- Drama Queen
Ljudi helpajte!
Išao popušit na prozor mojih nije bilo i taman se oni vraćaju ja odma bacam cig na krov perem zube ruke sve i dođe meni mama i šta si pušio. Ja odma izbezumljen pa joj vidim shvatila si. Ok ovako našao sam jednu dolje kod restorana (imamo restoran ispod) i uzeo sam i htio sam vidjeti kako je to. I fuj odvratno i sve to. Da mi je užasno sram i rekla je da za to znamo samo tata ona i ja.
Najgore je od svega što smo mi užasno bliski i kako ću sada ih pogledati u oči. Grozno !!!!!!!!!!!
Help što da kažem kako da sad odem gledat tv i da budem ponašam se.
Išao popušit na prozor mojih nije bilo i taman se oni vraćaju ja odma bacam cig na krov perem zube ruke sve i dođe meni mama i šta si pušio. Ja odma izbezumljen pa joj vidim shvatila si. Ok ovako našao sam jednu dolje kod restorana (imamo restoran ispod) i uzeo sam i htio sam vidjeti kako je to. I fuj odvratno i sve to. Da mi je užasno sram i rekla je da za to znamo samo tata ona i ja.
Najgore je od svega što smo mi užasno bliski i kako ću sada ih pogledati u oči. Grozno !!!!!!!!!!!
Normalno. (:Simline je napisao/la:Ljudi helpajte!
MirandaFan™- Drama Queen
Ajoj, reci da si probao i to je to. Reci im istinu. Meni je dosadilo laganje i rekla sam im da pušim. Ustvari, mama me vidjela s cigarom pa sam bila prisiljena hahah.
Classy- Designer
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 12 / 40.