Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Chat :)
Druga je mogućnost da ne odeš gledati TV. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ma nije meni zbog toga nego želim da znaju da mi mogu vjerovati i da sam savršeni sin kojeg su imali i kojeg će imati.
Em... Nitko nije savršen. Radije neka ne žive u iluziji. :)Simline je napisao/la:Ma nije meni zbog toga nego želim da znaju da mi mogu vjerovati i da sam savršeni sin kojeg su imali i kojeg će imati.
MirandaFan™- Drama Queen
De dobro je. x) Ja svojima stalno priređujem sranja, ljudi su navikli. Šokove doživljavaju svaki vikend.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Daj šta ti je, nije kraj svijeta. Ovako te još smatraju klinjom može proći da si samo probao, da su te vidjeli sa cigarom i da imaš 18 onda bi prije pomislili da si pušač.
Classy- Designer
I to šta kažeš.
Plan je ovakav. Danas ne idem k njima kao grižnja savjest i to.
Ujutro idem i ispričam se govorim kako shvaćam kako je to i ostalo.
Plan je ovakav. Danas ne idem k njima kao grižnja savjest i to.
Ujutro idem i ispričam se govorim kako shvaćam kako je to i ostalo.
Ništa strašno, Bože moj. Tebi je 14 godina normalno je to..
Anyway, ja ko da sam se nafiksala nečim ruke mi se tresu i sve mi je smiješno i možda sam malo poludila jer sam se sad inhalirala. OO FAK.
Anyway, ja ko da sam se nafiksala nečim ruke mi se tresu i sve mi je smiješno i možda sam malo poludila jer sam se sad inhalirala. OO FAK.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
HAHAHAH e ljudi jeste ikad probali travu? x)
Classy- Designer
Jesam,2 puta x)
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Ja nisam onu pravu travu nego one neke lijane o: ugl. fujj xD
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Sa 12 si pušila travu?
teamo♥- Brainiac
Ja se to bojim probat ahah x)
Classy- Designer
nije to travaa...to su neke grane i ovi kreteni iz mog razreda su te grane pušili i ja sam samo probala i ima fuj okus xD
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Nemoj rađe ako želiš se malo "odmoriti" haha ali inače ništa posebno samo se smeješ ko lud haha
teamo♥- Brainiac
Ja nisam probala travu. Pošto ne pušim, samo dok sam mrtva pijana. hahaha A i nemam neku želju za tim.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Mene pušenje nimalo ne privlači, ali zato smo snifali ljepilo. Ne ono da si skroz nafiksan nego full mala količina, tek toliko da probamo (zato što ima slučajeva iz naše škole gdje je veća količina bila kobna...). I ništa posebno nije, isto sve bude smiješno i tako...
Divno mama je u redu i rekla je da sada znam da je to grozota
Ali tata je rekao da kao da mu ja ne vjerujem i da bas nisam karakter i tako.
Ajos gore je sto mi bas ne vjeruju da sam nasao dolje.
Nakon skole idem u cjecarncu potrosit zadnjih 30 kn kupit cu dva ili jedan buket i pokusat se ispricat.
Ja nemogu tako zivjeti jer znam da nisam takva osoba. E ljudi i hvala vama sto ste mi pomogli ali eto tako je kako je. Bolje da sam im rekao nego lagao. Ali ispalo je sranje, veeeeliko sranje. Jer sad mi tata govori da sad nema povjerenja da kad mi neko da drogu da cu htjet sam vidjet kako je i to i nemogu dalje nemogu
Nakon skole idem u cjecarncu potrosit zadnjih 30 kn kupit cu dva ili jedan buket i pokusat se ispricat.
Ja nemogu tako zivjeti jer znam da nisam takva osoba. E ljudi i hvala vama sto ste mi pomogli ali eto tako je kako je. Bolje da sam im rekao nego lagao. Ali ispalo je sranje, veeeeliko sranje. Jer sad mi tata govori da sad nema povjerenja da kad mi neko da drogu da cu htjet sam vidjet kako je i to i nemogu dalje nemogu
Reci ti starome da odjebe. Pa vi kao da su vam starci lordovi na dvorovima pa se bojite razgovarati s njima?! Ja im svaki dan skrešem 2-3 puta i nikom ništa. Onak', 'ko ih jebe, nisu lordovi. Ako si već takav reci "sorry" i bok. Moraju ili ne moraju vjerovati, nije tvoj problem. To što oni tebe smatraju "najboljim" i "bezgrešnim" tvoj je problem - velim, ti njih valjda dvoriš k'o lordove i glas ti se trese dok s njima razgovaraš. Ako ti seru da nisi karakteran ili da nisi karakter, velim ti, odjebi ih u pičku materinu i bok. Sad ćeš kupovati cvijeće, hahaha? Ma, ti si luđak, eto što si. Misliš da mene nisu znali uhvatiti u... nečemu, odnosno u puno toga? I šta je bilo? Ništa. Sori, ak' prihvaćaš sori ok, ak' ne prihvaćaš puši kitu do osamnaeste me moraš držati u stanu. Stari ti je kreten.Simline je napisao/la:Divno mama je u redu i rekla je da sada znam da je to grozota
MirandaFan™- Drama Queen
ISUSE BOŽE. Ko da ćeš umrijet od jedne cigare, i šta je tu sramotno. Bokte djeca počinju pušit sa 12 godina, ti si još super kad si probao sa 14. Oćemo sad sve pušače na lomaču prema tvom starom? Kako mrzim takve ljude koji osuđuju. Čim netko puši, nije normalan, nije zdrav, umrijet će, imat će rak, propalica je, kroner. De mir bokte mrzim ljude koji izigravaju neko savršenstvo, a nitko nije savršen.
Classy- Designer
dalinda <3 je napisao/la:Ćaoos.
HHAHAH bokiiić :3
Donovan: Po meni je sasvim okej da netko proba cigaretu, ako ćemo realno, skoro je 70%posto ljudi probalo i to u mladosti. Vjerojatno i tvoj tata. Mislim da je to kao i alkohol, moraš jednom probati. Ali, nije mi normalno da netko sa,recimo, 12 godina,proba i nastavi pušiti...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
No pa sve je to normalno. Nisi nikoga ubio šta sad toliko dramiš oko toga, stvarno. Reci im lijepo, probao sam jer sam htio i bok, šta se imaš ispričavat. Ne kužim koja je frka oko cigareta, a većini tinejđera daju doma alkohol, a i jedno i drugo je štetno ako se pretjeruje.
Moji doma znaju da sam ja probala pušit i rekli su mi da ako hoću, nek pušim na svoju odgovornost, znam i sama da je to štetno. Ali ono, ne privlači me to pa ne želim.
Moji doma znaju da sam ja probala pušit i rekli su mi da ako hoću, nek pušim na svoju odgovornost, znam i sama da je to štetno. Ali ono, ne privlači me to pa ne želim.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Kupil sam bombonjeru nakon skole. Tata je na mylom udaljenju a s mamom odlicno.
Hrvoje ja svoje postujem. Nisam kao ti vjeruj mi balavac koji izigrava pubertet. Ja glumim da ga neam
Hrvoje ja svoje postujem. Nisam kao ti vjeruj mi balavac koji izigrava pubertet. Ja glumim da ga neam
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 13 / 40.