Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Chat :)
Ok ;)
I tak,kaj radiš?
I tak,kaj radiš?
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
Tražim "ENF" na Dailymotionu. :)sexyxx je napisao/la:Ok ;)
I tak,kaj radiš?
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Hahahahah. ><'sexyxx je napisao/la:Aha,ok xD
MirandaFan™- Drama Queen
Aye!
Šta se radii? :DD
Šta se radii? :DD
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Ništa gledam nešto na yt :) ti?
sexyxx- Nerd
Postala sam Hooligan pa slušam Brunu Marsa i ježim se :3
A ti si Belieber ili?
mislim jer imaš sliku na njega pa... xd
A ti si Belieber ili?
mislim jer imaš sliku na njega pa... xd
Little Monster^^- Dude
JOK! tu je samo zbog Riri haha
sexyxx- Nerd
jooj...RiRi je meni preee...
al bieber: a-a ><
xdd
al bieber: a-a ><
xdd
Little Monster^^- Dude
same here ;)
sexyxx- Nerd
And here hehe :)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Ja navratila na 15 minuta u klub i bilo je nadasve zanimljivo. Dva lika su mi se upucavala i uspjela sam se posvađati s "najboljom prijateljicom" HAHAHHAHA predobro! Ja i dalje ne vjerujem da se to sve izdogađalo u 15 minuta.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja sam malo bila vani, mislila otić u ovaj jedan kafić, al nije bilo ovog lika koji me zanima, onda ošla doma, i takoo >.<
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Ja sam ostala doma. Mislim bila sam u šopingu, pa na kavi, ali nisam u nikakav klub išla. Navikla sam na cajke, ne da mi se cijelu noć slušat onaj techno. XD
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Hahah pa zna Gabi, na cajkama najjači provodi! ^_^
Ja sam SVA SREĆA u kazni pa sam se morala pokupit i otić kući oko 11.15 inače bi izudarala Boga u toj curi. Iako sam uvijek govorila da imam dovoljno dostojanstva da se ne tučem, mislim da bi ovu ubila golim rukama.
Ja sam SVA SREĆA u kazni pa sam se morala pokupit i otić kući oko 11.15 inače bi izudarala Boga u toj curi. Iako sam uvijek govorila da imam dovoljno dostojanstva da se ne tučem, mislim da bi ovu ubila golim rukama.
Classy- Designer
Pa šta je bilo? :O
Ja sam neki dan išla sa frendicom do kafića i ide neka ženska kraj nas i kaže: Di ste pičke? Samo šta sam ja bila u nekom svojem svijetu pa ju nisam čula. E, ali da jesam, pa prebila bi ju tamo, jbt.
Ja sam neki dan išla sa frendicom do kafića i ide neka ženska kraj nas i kaže: Di ste pičke? Samo šta sam ja bila u nekom svojem svijetu pa ju nisam čula. E, ali da jesam, pa prebila bi ju tamo, jbt.
Princess.- Administrator
Očaajno hahaha!
Ma joj, da je bar neki dobar razlog, ali glupost... duga priča, ali uglavnom ja sam bila s te dvije cure prolazila pokraj tog njenog čopora koje mrze te cure i ja ih pozdravim i nijedna me nije pozdravila. Reko dobro ajde... i izlazim i sretnem nju i još jednu i pokušam je zaustavit nakratko da pitam koji joj je ku*ac, međutim, ona me samo pogleda i prođe pokraj mene. Jedini me pozdravio frend iz razreda koji me zagrlio i usput krenuo sa mnom unutra. Ja gledam dafak?! tolko o tom najboljem prijateljstvu, otkad se počela družit s tim ženskama ja ni ne postojim, sere po toj curi s kojom sam ja predobra još od 7. razreda... I onda ja u cijeloj priči ispadam kučka, dvolična i ne znam šta još. Da sam ju još jednom vidjela zavalila bi joj šamarčinu za sva sranja i drame koje mi je u životu priredila. Ne zbog tog što me nije pozdravila nego... duga je priča šta se sve izdogađalo nedavno.
Ma joj, da je bar neki dobar razlog, ali glupost... duga priča, ali uglavnom ja sam bila s te dvije cure prolazila pokraj tog njenog čopora koje mrze te cure i ja ih pozdravim i nijedna me nije pozdravila. Reko dobro ajde... i izlazim i sretnem nju i još jednu i pokušam je zaustavit nakratko da pitam koji joj je ku*ac, međutim, ona me samo pogleda i prođe pokraj mene. Jedini me pozdravio frend iz razreda koji me zagrlio i usput krenuo sa mnom unutra. Ja gledam dafak?! tolko o tom najboljem prijateljstvu, otkad se počela družit s tim ženskama ja ni ne postojim, sere po toj curi s kojom sam ja predobra još od 7. razreda... I onda ja u cijeloj priči ispadam kučka, dvolična i ne znam šta još. Da sam ju još jednom vidjela zavalila bi joj šamarčinu za sva sranja i drame koje mi je u životu priredila. Ne zbog tog što me nije pozdravila nego... duga je priča šta se sve izdogađalo nedavno.
Classy- Designer
Hanna znam to.
Ja sve napravim samo da se nebi posvadali ili tak nest.
I onda mi ona onak ma mrs.
Bas mi je drago jer sve vise i vise pocinjem odjebavati "prijatelje i nalazim nove i bolje. Koji nisu ustogljeni i nece mi reci mrs jer su i sami drugaciji
Ja sve napravim samo da se nebi posvadali ili tak nest.
I onda mi ona onak ma mrs.
Bas mi je drago jer sve vise i vise pocinjem odjebavati "prijatelje i nalazim nove i bolje. Koji nisu ustogljeni i nece mi reci mrs jer su i sami drugaciji
Pa, to se tak' veli, jel'?Princess. je napisao/la:Pa šta je bilo? :O
MirandaFan™- Drama Queen
Pa cure curama to baš i ne govore, pogotovo kad se ne poznaju
Princess.- Administrator
Ne govori se kad je to istina, bar za cure, hahah. ><'Princess. je napisao/la:Pa cure curama to baš i ne govore, pogotovo kad se ne poznaju
MirandaFan™- Drama Queen
Šta je istina? o.O
Princess.- Administrator
Da ste pičke, na neki način, hahah. ><'Princess. je napisao/la:Šta je istina? o.O
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 28 / 40.