Chat :)
+13
.BarbieBitch.
*LadyBird*
Pahuljica
Psychadelia
Phalange.
Unique Yeah
Princess.
VanillaKismet
Little Monster^^
Točkica
teamo♥
Classy
MirandaFan™
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Chat :)
Nova Julija u najavi. ><'sexyxx je napisao/la:Ćaos ;)
Ciao.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Koja Julia?
kako si?: ))
kako si?: ))
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
I ja moram ucit al mi se neda haha
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
Ja sve gluplji idem. Prije sam učio tekstove od 1000 riječi napamet, sad ne mogu pjesmu (s rimom!) od 5 kratkih rečenica. Jebote, sav u kurac idem. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Onaj osječaj kad shvatim fiziku- sad mogu umrjet u miru :D
Sutra ponedjeljak, već :(
Ja imam loš predosjećaj oko fizike sutra -.-'
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Meni isto fizika sutra. Al' ja nisam ni pokušavao "učiti", budem sutra da se još nešto i sjetim ako me pita. Ako učim danas, sjetit ću se samo "a-a". Hahah..RockLady. je napisao/la:Onaj osječaj kad shvatim fiziku- sad mogu umrjet u miru :D
MirandaFan™- Drama Queen
Naš nastavnik iz fizike ima tehniku biranja učenika koji će odgovarat na temelju datuma. Primjerice, nas u razredu ima 19. Sutra je 24.9., trebao bi odgovarati 24. učenik u imeniku (ili 9., ali njega već jesmo). Pošto nas ima manje od zadanog broja, onda oduzima, što bi značilo da je sutra na redu 15. u imeniku. Ja sam zadnja, 19. tako da se ne brinem još. A i da me prozove, ionako sam naučila. Ovo gradivo sa strujom i mi je tako lagano.
Hahah. Naši biraju većinom one koje znaju (znači ne mene!) tak' da mogu brzo to riješiti. Hahahah. Jedino što ja znam je informatika, a on nema naviku pitanja previše. Osim kad smo jednom bili skroz zločesti pa smo pitali 5 testova zaredom. Mislili smo da se zeza, hahah. Al' ja ionako dobio 5. ><'Cannibal je napisao/la:Naš nastavnik iz fizike ima tehniku biranja učenika koji će odgovarat na temelju datuma. Primjerice, nas u razredu ima 19. Sutra je 24.9., trebao bi odgovarati 24. učenik u imeniku (ili 9., ali njega već jesmo). Pošto nas ima manje od zadanog broja, onda oduzima, što bi značilo da je sutra na redu 15. u imeniku. Ja sam zadnja, 19. tako da se ne brinem još. A i da me prozove, ionako sam naučila. Ovo gradivo sa strujom i mi je tako lagano.
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:Meni isto fizika sutra. Al' ja nisam ni pokušavao "učiti", budem sutra da se još nešto i sjetim ako me pita. Ako učim danas, sjetit ću se samo "a-a". Hahah..RockLady. je napisao/la:Onaj osječaj kad shvatim fiziku- sad mogu umrjet u miru :D
I meni je sutra :'D
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Točkica je napisao/la:Ja tek u utorak imam kemiju, a već mi je sad slabo od nje. -.-
I meni je u utorak ali mi je za sada zanimljiva i lagana xd
Little Monster^^- Dude
Cannibal je napisao/la:Naš nastavnik iz fizike ima tehniku biranja učenika koji će odgovarat na temelju datuma. Primjerice, nas u razredu ima 19. Sutra je 24.9., trebao bi odgovarati 24. učenik u imeniku (ili 9., ali njega već jesmo). Pošto nas ima manje od zadanog broja, onda oduzima, što bi značilo da je sutra na redu 15. u imeniku. Ja sam zadnja, 19. tako da se ne brinem još. A i da me prozove, ionako sam naučila. Ovo gradivo sa strujom i mi je tako lagano.
Pa super je tehnika. Stignes se i pripremiti i sve :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Little Monster^^ je napisao/la:Točkica je napisao/la:Ja tek u utorak imam kemiju, a već mi je sad slabo od nje. -.-
I meni je u utorak ali mi je za sada zanimljiva i lagana xd
Kad bi barem ja to mogla reći.
Phalange. je napisao/la:Cannibal je napisao/la:Naš nastavnik iz fizike ima tehniku biranja učenika koji će odgovarat na temelju datuma. Primjerice, nas u razredu ima 19. Sutra je 24.9., trebao bi odgovarati 24. učenik u imeniku (ili 9., ali njega već jesmo). Pošto nas ima manje od zadanog broja, onda oduzima, što bi značilo da je sutra na redu 15. u imeniku. Ja sam zadnja, 19. tako da se ne brinem još. A i da me prozove, ionako sam naučila. Ovo gradivo sa strujom i mi je tako lagano.
Pa super je tehnika. Stignes se i pripremiti i sve :)
Znam. Ali ne sviđa mi se to što ću morat odgovarat na svoj rođendan. ._. Baš mi se poklopilo da mi je 19. rođendan, 19. u imeniku + da pada na petak kad imamo fiziku.
Nama fiziku ide po redu u dnevniku. Ja sam devetka. Fak.
Al bolje da me i pita nego da se ponovi family dinner ko od večeras. Mislim nas dvadeset sjedi za stolom i ko u nekom filmu svi ustajemo jedan po jedan.
Awkward.
Al bolje da me i pita nego da se ponovi family dinner ko od večeras. Mislim nas dvadeset sjedi za stolom i ko u nekom filmu svi ustajemo jedan po jedan.
Awkward.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja sam se prije nekih sat vremena vratila doma i tako mi se neda sutra u školu. -.- I još sam ostavila knjigu iz kemije doma, tako da nisam imala iz čega učit pa moram sad. Super će mi bit. -.-
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
A boli te kurac, e, hahah. ><'Princess. je napisao/la:Ja sam se prije nekih sat vremena vratila doma i tako mi se neda sutra u školu. -.- I još sam ostavila knjigu iz kemije doma, tako da nisam imala iz čega učit pa moram sad. Super će mi bit. -.-
Misliš da ja ikad učim za ovo "što pitaju"? Hahah. Ako me pogode, tko ih jebe, dobijem 3. Ako me ne pogode, zadovoljan sam i bok. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Mene danas otvorilo povijest,5 sam dobila,knjigu jedva da sam pročitala,a biologiju smo pisali nekih 10 pitanja,to sam si pod matematikom s kemijskom ispod pupka napisala šalabahter i dobila sam 5 xD
Little Monster^^- Dude
Little Monster^^ je napisao/la:Mene danas otvorilo povijest,5 sam dobila,knjigu jedva da sam pročitala,a biologiju smo pisali nekih 10 pitanja,to sam si pod matematikom s kemijskom ispod pupka napisala šalabahter i dobila sam 5 xD
YOU ARE SOOOOOO CLEVER! :O Ja se nikad ne bi sjetila tako nečeg, ali dala si mi ideju hehe :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Pa ne boli me krc. Nije mi svejedno dal' dobijem 2 ili 5. Dvojku ću morat ispravljat, a peticu ne. I ti si u osnovnoj, a ja u gimnaziji. To ti nije isto. ;)MirandaFan™ je napisao/la:A boli te kurac, e, hahah. ><'Princess. je napisao/la:Ja sam se prije nekih sat vremena vratila doma i tako mi se neda sutra u školu. -.- I još sam ostavila knjigu iz kemije doma, tako da nisam imala iz čega učit pa moram sad. Super će mi bit. -.-
Misliš da ja ikad učim za ovo "što pitaju"? Hahah. Ako me pogode, tko ih jebe, dobijem 3. Ako me ne pogode, zadovoljan sam i bok. ><'
Ove godine ne želim popustit kao prošle. Sad ću učit stalno. A ne ko prošle. Učila sam samo kad je trebalo i onda sam na kraju imala hrpu toga za ispravljat i to mi se sve odjednom pred kraj godine nakupi.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 29 / 40.